Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
LOL
Beelőzte a United házat a Warband - Két hét maradt hátra a Mid-Season Trials eseményből
Beelőzte a United házat a Warband - Két hét maradt hátra a Mid-Season Trials eseményből

Már csak két hétig élvezhetjük a Mid-Season Trials közösségi eseményt a League of Legends-ben. A házak csatáját mi, játékosok befolyásoljuk a teljesítményünkkel, na meg azzal, hogy melyik csoportot képviseljük. Természetesen a győztes ház képviselőinek az esemény végén jutalmak ütik a markukat, ezért nagyon nem mindegy, hogy hétről hétre hogyan áll a verseny. S most úgy tűnik, hogy egészen kiélezett a küzdelem, ugyanis a második hét végére változás történt a ranglistán.

A múlthét végén a United ház vezette a versenyt, őket a Warband, majd pedig a harmadik helyen a Faceless ház követte. A Council támogatói vagy nincsenek sokan, vagy a teljesítményük gyengébb a többiekénél, de ők egyértelmű utolsói voltak a házak harcának.

Ezen a héten viszont megemberelte magát a Warband ház, a heti teljesítményükkel sikerült feltornászni magukat az első helyre ezzel a második helyre taszítva az eddig regnáló Unitedet. A harmadik és negyedik helyen nem történt változás, a Faceless stabil harmadik, míg a Councilnak nem volt esélye sem elmozdulni a negyedik helyről.

Persze aggodalomra semmi ok, még bármelyik ház megnyerheti a versenyt, hiszen minél közelebb kerülünk az esemény végéhez, annál többet érnek majd a megszerezhető pontok. Ráadásul még csak most vagyunk a Mid-Season Trials felénél, egészen június 2-ig küzdhetnek a házak képviselői azért, hogy ők legyenek a befutók a négy hetes közösségi verseny végén.

Akik még nem sorolták be magukat és nem harcolnak egy házért sem, természetesen bármikor megtehetik a kliensen belül. Akik pedig nem tudják eldönteni, hogy melyik házat képviselnék a legszívesebben, a hivatalos League of Legends oldalon egy kvíz segít nekik a döntésben.

Ezt olvastad már? 

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?

A játékosok egyszerűen imádják az új benzines kannákat - Íme az 5+1 legszebb robbantás

A 30. update óta mindenki a szétlőhető benzines kannákra van ráfeszülve.

Véget ért a karbantartás - Újabb javítások érkeztek

A szokásos heti karbantartás sikeresen lezajlott.

Hamarosan betilthatják Jordániában is a Fortnite-ot

Egy újabb ország tolja ki a határain kívülre a Fortnite-ot hamarosan.

Az AMD letarolta a processzor piacot - Íme az Amazon top 10-es listája

Az AMD jött, látott és bankot robbantott az új szériájával.

×