Fortnite

Ez meg mi lesz?! – Érkezik a Fortnite x Jordan kollaboráció

metabro - 9 hónapja

Mostanában rendesen rákapcsolt az Epic Games a kollaborációkra, ez összességében azért is lehet, mert a kiadó rájött, komoly pénzeket hoznak ezek a speciális események, valamint a nagyobb cégek is látják, hogy számukra is kifizetődő, ha a Fortnite-ban hirdetnek. Hatalmasat ment a tavalyi Marvel esemény, aminél csak az idei volt hatalmasabb, játéktörténelmet írt a Marshmello event, valamint biztosak vagyunk benne, hogy a mostani John Wick kollab is komoly pénzeket ért mind az Epic-nek, mind a film forgalmazójának. De volt itt már korábban hivatalos NFL üzleti kapcsolat is, s most úgy tűnik újból a sportvonalat nyomja meg az Epic.

A kliensen belül, s már a közösségi média felületeken is hirdetik ugyanis, hogy a holnapi nap érkezik a Fortnite x Jordan kollaboráció, amiről jelenleg pontosan csak annyit tudunk, hogy mi a neve. Összességében fogalmunk sincs, hogy hogyan fog kinézni a játékon belül egy ruhamárkával kötött együttműködés, aminek a legfőbb profilja a cipőgyártás. Arról nem is beszélve, hogy összességében a Jordan a Nike leányvállalata.

Az egyetlen vonal, amin el tudunk indulni, az Michael Jordan kosárlabda legenda neve, ő ugyanis a Jordan márka névadója, valamint az Instagram sztori, amit a hivatalos Fortnite oldal nemrégiben megosztott. Van itt kecske (goat) ikon és kosárlabda is, ami egyértelműen a játékosra utal.

Lehetséges, hogy a holnapi nap megérkezik a Fortnite világába Michael Jordan és rendet tehetünk vele?! Már nagyon várjuk, hogy mit tud majd a Fortnite x Jordan esemény!

 Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva