Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Kipróbáltuk: Három hős, akik mellé imádunk Yuumit játszani
Kipróbáltuk: Három hős, akik mellé imádunk Yuumit játszani

Bármennyire is meglepő, véleményem szerint Yuumi mint támogató közel sem a lövész karakterek mellett teljesedik ki igazán. Természetesen vannak jobb és rosszabb duó helyzetek, de jelenleg a hős annyira friss, hogy gyakorlatilag bármelyik lövész mellé el tudjuk képzelni. (Kalista és Vayne eddig kiemelkedőt nyújtott számomra Yuumi mellett.)

Viszont amire érdemes figyelni, hogy amikor már a támogató kiszabadul az ösvényből, kikkel működik igazán jól. Eddig azt tapasztaltam, hogy Yuumi a diver, vagyis az ellenfél sorai közé beugró karakterekkel dolgozik össze a legjobban. Ilyen például Hecarim is!

Yuuminak köszönhetően a kentaur új szintre tud lépni, a folyamatos gyógyítás és gyorsítás egyszerre tartja életben és teszi folyamatosan egyre erősebbé a karaktert. A flankeknél és gankeknél nagyon jól tud jönni a bónusz mozgási sebesség, sőt még ha hozzászokunk a játékmenethez, a két ultit is egészen jól lehet kombinálni. A támogató Q lassítása pedig megkönnyíti az üldözési helyzeteket.

Ugyan erre fókuszálva Kayn volt még az, aki átlagon felül képes volt többet kihozni Yuumiból. A macska gyorsítása igazán hasznos tud lenni, amikor két ösvény között igyekszünk a lehető leggyorsabban A-ból B-be jutni, a folyamatos gyógyítások pedig lehetővé teszik azt, hogy akár egyszerre több karaktert is eltakarítsunk az útból a kék formával, elvégre sokkal több ideig tudunk harcolni ennek köszönhetően. Kombinálva Kayn E gyógyításával pedig röhejesen gyorsan vissza tudunk táncolni maximum életerőre. Az egyetlen hátulütője ennek a kombinációnak, hogy miközben Kayn ultizunk, Yuumi Q-ja nem használható...

De az összes lehetséges karakterkombináció közül nekem az Aatrox + Yuumi a kedvencem jelenleg, még nem sikerült olyan helyzetet találnom, ahol ne lenne gusztustalanul erős ez a kettős. Aatrox telis tele van CC-vel, amik fantasztikusan elő tudják készíteni Yuumi ultijának a tökéletes helyzetet. Ráadásul az új Aatrox a takedownok után kapja csak meg az ultijából az újraélesztést, így minél tovább élünk vele egy harcban, annál több esélyünk van arra, hogy ez összejön. Mindezt Yuumi a mozgási sebesség buffal (könnyebb lerohanni az ellenfeleket és a CC-ket eltalálni), valamint a folyamatos pajzsokkal és gyógyítással éri el, ez utóbbi ráadásul Aatrox esetében 70%-kal erősebb is, mint a többi hősnél! Arról már nem is beszélve, hogy Yuumi bónusz AD-t is ad, amit a bruiser tökéletesen ki tud használni.

Yuumi még nagyon gyerekcipőben jár, ez a szubjektív véleménycikk pedig főleg azoknak szól, akik szeretnének mellé valami érdekes és erős kombót találni. Biztosan van még olyan hős, akivel együtt félelmetes a karakter, ha még találok ilyet, mindenképpen beszámolok róla!

Ezt olvastad már? 

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Tfue kiborult az 'idióta' profi játékosok miatt: 'Fogalmuk nincs a játékról!'

A streamer újból véleményt formált a Fortnite egyik aspektusáról.

Új pixelwalk Mirage-ra, brutális poziból védhettek vele

Matchmakingen semmi nem jár érte, de FACEIT-en és ESEA-n az ilyenért bannolni szoktak.

Item Shop: Elkezdődött az első közösségi szavazás!

Három skin közül választhattak a játékosok!

Nem töltenek be rendesen a textúrák? - A v9.01-ben jön a segítség!

Egy hibát már biztosan javítani fog a következő frissítés.

×