Fortnite

Visszatér a Friday Fortnite széria – Tfue pénzéből finanszírozza majd a FaZe Clan!

metabro - 9 hónapja

Majd' egy évvel ezelőtt, 2018 júliusában megszűnt Keemstar Friday Fortnite nevű versenysorozata, mert az Epic Games ellehetetlenítette a közösségi versenyt. Ekkor indult ugyanis a hivatalos Summer Skirmish, ami valamilyen oknál fogva éppen péntekre lett besorolva, s még több pénzt is lehetett rajta nyerni, így a híres tartalomgyártónak be kellett szüntetnie a versenyét.

Azóta voltak fellángolásai Kemmstarnak, hogy újralövi a szériát, ám egészen eddig semmi konkrétat nem hallhattunk a projekt felől. Most viszont úgy tűnik, hogy három héten keresztül újból élvezhetjük majd a Friday Fortnite adta izgalmakat, a híresség ugyanis talált egy szponzort, aki állja a verseny pénzdíját.

Ez a szponzor pedig nem más, mint a FaZe Clan, egészen pontosan annak tulajdonosa, Banks. Ami érdekes, hogy ehhez a felajánláshoz egy botrány kellett, Tfue ugyanis feljelentette a saját csapatát, mondván a klub lenyúlja a bevételei 80%-át. A FaZe hivatalos közleményt adott ki arról, hogy pontosan hogyan is néznek ki a játékos pénzügyei, elmondták amióta szerződésben áll Tfue a csapattal, összesen 60 ezer dollárt keresett rajta a klub.

A visszatérő Friday Fortnite versenysorozat tehát három részes lesz, minden egyes alkalommal 20 ezer dolláros összdíjazással fogja Keemstar megrendezni a közönség kedvenc eseményt. A tartalomgyártó ezúttal is a UMGEvents-en keresztül rendezi majd meg a kupákat, ráadásul már azt is elmondta, hogy minél hamarabb szeretné elindítani a szériát, feltehetően már most pénteken, május 24-én összecsapnak majd a meghívott csapatok a visszatérő Friday Fortnite-on.

A Tfue botrányról itt olvashatsz bővebben:

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva