Fortnite

Az ott egy kapucnis mopsz?! – Íme v9.10 rejtett kozmetikai tartalmai

metabro - 9 hónapja

Kezdjük talán a legkézenfekvőbb, legkevésbé rejtett kozmetikai tartalmakkal, amik nem mások, mint a Fortnite x Jordan kollaboráció ürügyén készült férfi és női karakter Outfitek. Már a hivatalos bejelentés előtt egy órával Michael Jordan hivatalos Twitterén és Instagramján már látható volt egy teaser az érkező tartalmakról. Végül a v9.10-es frissítésjegyzékbe belekerült egy hivatalos kép is a két modellről, s ahogy azt előre gondolni lehetett, tényleg eredeti Nike Jordan ruhákat hordanak!

Persze nem csak ennyi minden fér bele egy teljes frissítésbe, a leakerek szerint közel egy tucat teljesen új, védett tartalom található a forrásfájlok között. Amiket persze szépen lassan fel-felfognak oldani a napok során, de ugye minket azok a skinek érdekelnek, amiket sikerült a mai nap előkaparni.

ShiinaBR és Hypex rendesen rá is feszült a témára, Hypex előkapart pár teljes alakos modellképet az érkező skinekről, míg Shiina egy montázsban összegezte a jelenleg a forrásfájlok között elérhető, hamarosan érkező tartalmakat.

A Fishstick skin kedvelői szeretni fogják a következő Item Shop ciklust, ugyanis vagy egy teljesen új skin érkezik, amit az előző modellből kreáltak, vagy egy feloldható stílus az eredetihez.

A ShiinaBR által összedobott montázson jól látható egy Back Bling, ami egy egyszerű gördeszkát ábrázol. Nos, ezt a deszkát nagyon úgy fest, hogy kedvünkre alakítgathatjuk majd, legalábbis a forrásfájlokban több eltérő mintás deszkát is találtak a leakerek.

A Fortnite x Jordan skinek egyébként feloldható stílussal érkeznek, így ha nem tetszik az alap piros-fekete színvilág, még lehetséges, hogy egy másik fajta kiadás elnyeri a tetszésed!

Egy teljesen új Start Pack is bekerült a frissítés fájljai közé, ezúttal is a jól megszokott Outfit + kiegészítő + V-Bucks kombinációt kapjuk majd.

A harmadik és negyedik hét feloldható töltőképernyőit Hypex kaparta elő a fájlok közül. Mindkét Loading Screen mutat valami olyat, amit eddig nem láttunk, személyes kedvencem a valószínűleg hamarosan érkező kapucnis mopsz Outfit, de érkezik egy női és egy férfi modell is a negyedik héten. Valószínűleg feloldható tartalommal, hiszen láthatjuk, hogy a hölgy maszkja a homokban fekszik, míg a férfi modell meg viseli a sajátját.

Sőt mi több, egy korábban megszerezhető skin kettős is új variánsokkal gazdagodott, bemutatkozik a megújult Cobra Crew Set:

Olvastad már v9.10-es frissítés tartalmát?

    

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva