Gate sponsorship Gate sponsorship
League of Legends

Folytatódik Wukong játékmenetének átalakítása – Néhány képességen újból változtatott a Riot Games

metabro - 7 hónapja

Folytatódik Wukong átalakítása, a prototípus eddig jól reagált a tesztelésekre, ám a megszerzett tapasztalatok egy pár képességet új irányba tereltek. A Riot Games most újabb módosításokat eszközölt, ezúttal szerencsére nem olyan drasztikusakat, mint eddig.

Változott például a majom király Q képessége. Az új verzió gyógyítja a karaktert és mágikus sebzést okoz. Viszont Wukong eddig inkább AD karakter volt, így a legfrissebb kiadásban már AD-ból is "dolgozik" a képesség, ám ezért cserébe gyengítettek is a spell sebzésén. Aminek eddig 20-100-ig terjedő alapsebzése volt, annak most már csak 20-80-ig terjed a sebzése.

Wukong játékmenet átalakítása során egyértelműen a W képessége változott a legtöbbet! A legújabb verzió egy olyan klónt hoz létre, ami képes megtámadni az ellenfeleket. Nos, ez az új fajta képesség sokkal hasznosabb lesz, mint a korábbi, most már ugyanis a játékos kurzorának irányába dash-elünk majd, amit akár vékonyabb falak átugrására is használhatunk. A hátra hagyott klón ráadásul a többi képességünkből kapott bónuszt is megkapja, ilyen például az E támadási sebesség buff, valamint a Q auto attack buffja.

Sőt, a karakter ultiját is finomhangolták, a töltési ideje akkor fog kezdődni, amikor aktiváljuk a Cyclone-t, vagyis tökéletesen fog működni, ha a Presence of Mind rúnát szeretnénk hozzá hozni. A régi Wukonggal ellentétben,az új kiadásnak megállítható lesz az ultija, ha újból megnyomjuk az R gombot.

A szóban forgó változtatások három hétig lesznek tesztfázisban a PBE-n!

Ezt olvastad már? 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva