Fortnite

Ismét készülék exkluzív skin érkezik a játékba: Íme a Honor Wonder Outfit!

metabro - 9 hónapja

Kedd délután mutatta be Londonban a Honor telefongyártó cég a legújabb, "20 Series" névre hallgató készülékcsaládját. A korábban már leleplezett Honor 20 Lite mellé érkezett meg a Honor 20 és 20 Pro. A konferencián le is lepleztek egy újabb Fortnite-os együttműködést, a Honor 20 Series tulajdonosok a Honor Wonder névre hallgató outfittel bővíthetik a lockerjüket.

Egyértelműen egy Shadow Ops átszínezésről beszélhetünk, ami tökéletesen illik a bejelentett készülékek kinézetéhez. Nem ez az első Honor exkluzív skin, nem szabad megfeledkeznünk a kalandos életúttal rendelkező Honor Guardról sem. Reméljük ezúttal sokkal gördülékenyebben mennek majd a dolgok és nem kell hónapokig eltolni a skin aktiválásának lehetőségét a teljesen jogos tulajdonosoktól.

A Honor 20 Lite már kapható hazánkban is, 100.000 forint alatt hozzájuthatunk. Így a Wonder Outfit messze a legolcsóbb készülék exkluzív skin lehet. A promóció pontos kezdetéről és az aktiválás módjáról egyelőre nincs elérhető információ. Reméljük pár napon belül erről is tájékoztatást ad a cég. 

    

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva