PUBG

Milán reklamált a PUBG Corp.-nál – Cserébe bannolták a főaccountját

metabro - 8 hónapja

Úgy tűnik a PUBG Corp.  nem kegyelmez.

Nemrég írtunk Milánról, a magyar fél-profi játékosról, akit tegnapelőtt bannolt a PUBG Corp. anti-cheat rendszere. Ezúttal nem a "szokásos" report alapján történő tiltásról volt szó, hanem a PUBG anti-cheatje szúrta ki a játékos fiókját és végleges bannal jutalmazta "hack/cheat használatáért". Korábban többekben felmerült a kérdés, hogy miért rendelkezik valaki ennyi accounttal, ezt meg is kérdeztük a játékostól:

"Azért kell több acc, mert nagyon sok ember kapott már 24 órás bant és sokat pubozok és ezért ha pont akkor raknak ki, amikor egy verseny van, akkor sajnos nem tudok elmenni rá és ezért használok több accountot."

Az esetet Milán nem hagyta annyiban, írt a PUBG Supportnak, hogy az egyik accountját tévesen bannolták, viszont itt megemlítette a főaccountjának a nevét, amit a levél elküldése után nemsokkal szintén bannoltak.

A PUBG Corp. azóta nem válaszolt a levélre, amin nem igazán csodálkozunk, hiszen Szab1s esetében hónapokba telt, mire feloldották a bant.

Nem ez az első alkalom az utóbbi időben, hogy valami nem oké az anti-cheattel, ugyanis egy streamer rögzítette, ahogyan egy szerverhibának köszönhetően könnyedén legyilkolt 79 játékost, amit a PUBG bannal jutalmazott. A hibát hamar javították és feloldották a bant, de magyar játékosok is jártak így korábban, a visszajelzések szerint az ő banjukat is feloldották az eset után.

Kíváncsian várjuk az eset végkifejletjét. 

Ez történt korábban:

 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva