Counter Strike

NiKo, shox, coldzera, FalleN és fer egy csapatban – úgy tűnik nem sokon múlt

metabro - 9 hónapja

Az SK, majd később MIBR néven futó brazil csapat igazolásai mindenkit lázban tartottak 2018 elején. Végül Stewie és tarik lettek a befutók, akiket azóta már el is küldtek az együttestől. Újabban ismét brazil ötössel próbálkoznak, pedig korábban Európa legnagyobb sztárjait is célba vették.

Nyílt titok, hogy Stewie és tarik előtt s1mple és flamie igazolását szerették volna összehozni.

Azt viszont kevesen tudták, hogy voltak  ez előtti verziók is. S1mple és flamie is csak a "D" megoldás voltak, az eredeti elképzeléseket a csapat menedszere, dead egy friss interjúban árulta el.

MIBR #1: NiKo – shox – coldzera – FalleN – fer

"Eredetileg NiKót és shoxot akartuk. Shox azonban nemet mondott felesége és annak kisfia miatt, pedig nagyon is hízelgőnek tartotta az ajánlatunkat."

MIBR #2: NiKo – rain – coldzera – FalleN – fer

"Másodjára NiKót és mellé raint próbáltuk meg leigazolni, de rainnek nem tetszett az ötlet. Nélküle pedig NiKo is elállt a további tárgyalásoktól, egyedül nem akart eljönni a csapattól."

MIBR #3: s1mple – KRiMZ – coldzera – FalleN – fer

"Ezek után s1mple-re és KRiMZ-re gondoltunk, hiszen a svéd játékos szerződése akkor járt le a fnatic-nál. Ki is próbáltuk a csapatot, de nem működött."

MIBR #4: s1mple – flamie – coldzera – FalleN – fer

"Ezek után s1mple-nél jött egy ötlet, mi lenne, ha kipróbálnánk flamie-t. Tartottunk bár megbeszélést, mindenki megismert mindenkit, és megegyeztünk, hogy nekivágunk. Annyira biztos volt minden, hogy flamie már a reptéren volt, mikor s1mple bejelentette, mégsem akarja ezt az egészet. A Na'Vi meggyőzte a maradásról, amit igazából tökéletesen megértek, hiszen ő a csapat sztárja. Mindent elkövettek, hogy maguknál tartsák, és végül sikerült is."

MIBR #5: Stewie2k – autimatic – coldzera – FalleN – fer

"Ezek után Amerikára kezdtünk koncentrálni, Stewie és autimatic lett a két kiszemelt. De autitimatic sem akart eljönni csapatától, így végül tarik lett a befutó."

Végül tehát csak hatodik nekifutásra sikerült összehozni a csapat által kinézett játékosokat. Sokat szenvedtek ezzel az ötössel, de végül alig hozott jó eredményt a csapatnak. Ezek alapján kijelenthetjük, sokkal nagyobb volt a MIBR igazolásainak füstje, mint amekkora lángot végül fellobbantott. De ha őszinték akarunk lenni, akár a Niko + shox, akár a s1mple + KRiMZ páros jött volna össze, biztos jobb eredmények születnek!
 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva