Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
CSGO
"Vicc ez az eredmény" - s1mple 82 killt pakolt, mégis kiesett a Na'Vi
"Vicc ez az eredmény" - s1mple 82 killt pakolt, mégis kiesett a Na'Vi

Az ukrán és orosz játékosokból álló Na'Vi az utóbbi években a szó legszorosabb értelemben is sztárcsapatnak számított. Igen, sajnos a múlt idő nem véletlen. 2018-ban a világranglista stabil második helyén ültek, Major döntőt játszottak, több LAN-t is megnyertek és közülük került ki az év legjobb játékosa is, s1mple. Idén azonban már csak szenved a csapat.

A héten ráadásul a Heroic elleni vereséggel az ESL Pro League csoportköréből is simán kiestek.

S1mple hiába vitte hátán a csapatot, 2:1-re mégis a dánok bizonyultak jobbnak. Csalódottságának immár nyilvánosan is hangot adott az ukrán sztár, viccnek nevezte a Heroic elleni eredményt. És hát burkoltan így a csapattársak teljesítményét is.

Egy friss interjúban s1mple még úgy fogalmazott, nem akarj elhagyni a Na'Vi csapatát, amíg nem nyernek meg együtt egy Majort. Ha azonban a teljesítmény ilyen ütemben romlik, és nem hogy LAN-okat nem nyernek, de még a Top8-ig se jutnak el, simán lehet, hogy mégis elhagyja a süllyedő hajót.

Tényleg elképesztő, hogy egy csapatnak megadatik, hogy a világ legjobb játékosa náluk legyen, 82 killel odateszi magát, mégis elbukják a Bo3-as meccset. Egy idő után mindenkinek unalmassá válik a felesleges tryhard, és váltásra szánja el magát, ha nem javul a helyzet. Ez alól s1mple sem lesz kivétel.

A szakértők szerint az idei StarLadder Major lesz a Na'Vi utolsó esélye megtartani a világsztárt.

Ha nem sikerül felérniük a csúcsra, szinte biztosan felbomlik a csapat. Vagy a veterán Zeus és Edward vonulnak vissza, vagy s1mple keres új kihívást magának, valamelyik top együttesben. Mondanunk sem kell, szívesen látná soraiban szinte bármelyik együttes.

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Steam figyelő: Megtörtént, a CS:GO végre lehagyta a PUBG-t

A Dota 2 hónapok óta veretlen és ez júniusban sem volt másképp, ezúttal sem tudták megszorongatni a királyt.

Erangel ráncfelvarrása folytatódik! - Megérkezett a 28. update az éles szerverekre!

Szokás szerint megkaptuk az éles szerverre is a legújabb frissítést.

HSbox-image

Lenne azért hova javulni: 3 hiba a Dalaran Heisttel kapcsolatban

Nem rossz az adventure, de ezeket lehetett volna máshogy.

×