Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Tfue-nak volt igaza! - A FaZe is beismerte, a játékos szerződése elfogadhatatlan
Tfue-nak volt igaza! - A FaZe is beismerte, a játékos szerződése elfogadhatatlan

A hét legnagyobb esport botránya a FaZe és Tfue körül alakult ki, utóbbi ugyanis egyik pillanatról a másikra beperelte csapatát. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, mindkét oldal magának adott igazat. Ám most úgy fest, Tfue-nak tényleg igaza lehetett, ugyanis előkerült a hivatalos szerződésének másolata, amely egy meglehetősen kizsigerelő szakmai kapcsolatot mutat.

Akik szeretnék, fent böngészgethetik a leakelt szerződést, ugyanis a világhálóra kerülése óta mindkét fél hitelesítette, vagyis tényleg ez az a papír,amit a FaZe Tfue elé tolt. A szerződés tele van olyan kiskapukkal, amivel teljes mértékben megkopaszthatná a FaZe Tfue-t, ezért is terelte jogi útra a történetet a játékos.

A FaZe, de legfőképp annak tulajdonosa, Banks, egészen addig védte a saját oldalát, amíg elő nem került a szóban forgó szerződés, ekkor ugyanis már nem volt mit tennie, bevallotta, a szerződés, ami miatt Tfue perel tényleg elfogadhatatlan. Ugyan még mindehhez hozzátette, hogy igyekeztek jobb körülményeket előidézni egy újabb szerződéssel, amit elmondása szerint a játékos visszautasított. Nos, ezek után már nincs túl nagy hitele Banks szavának...

Kaliforniában nagyon komolyan veszik a versenyjogi törvényeket, így akár még komoly bajba is kerülhet a FaZe Clan. A szerződés alapján ugyanis a klub tehetségügynökségként működik, holott nincs is hivatalos engedélyük erre az államban. Mindezeken felül többször is sértik a versenyellenes törvényeket, ennek okán a szerződést akár még érvénytelennek is minősíthetik.

Ha többet szeretnél megtudni a Tfue botrányról:

 

Ajánljuk még
×