CSGO
Egyetlen körön múlt! Az utolsó körben bukta el a Minor kvali továbbjutást a BP5
Egyetlen körön múlt! Az utolsó körben bukta el a Minor kvali továbbjutást a BP5

Tegnap kezdetét vette az első európai Minor kvalifikáció a négyből, közel 512 csapat indult el rajta. Több magyar együttes is szerencsét próbált, ám a többségtől hamar el is búcsúzhattunk, a Volgare például csak legjobb 256-ig tudott menni. A Nice Gaming eredetileg indult volna, ehelyett a Gamerzone.gg-vel összeraktak egy k_cske névre hallgató mixet, amivel a top64-ig jutottak, egy ágon a Virtus.Pro-val és gabessonékkal. A Salamander Gaming szépen menetelt előre, ám végül a FATE 16:9-re legyőzte őket a top 32-ér folytatott küzdelemben, akik végül továbbjutottak a második napra.

A továbbjutáshoz legközelebb a BP5 állt.

Viszonylag erős csapatokat gyűrtek le, majd a PTBLACK-kel kerültek össze a top32-ben, ahol döntetlent játszottak a rendes játékidőben. Nagy kár érte, ugyanis az eredményjelzőn már 15:12 is állt a magyaroknak, sokan ekkor már karnyújtásnyira érezték a továbbjutást. A hátralévő három körből azonban egyet sem sikerült behúzni, és a hosszabbítás sem jött össze a mieinknek. Így 19:16-ra az ellenfél nyert, ha összejött volna a win, akkor a top16-os első ellenfél a Virtus.Pro lett volna. 

Számunkra tehát véget ért az első kvali, ami ma tovább folytatódik a top 16-tal. Van még hátra három próbálkozási lehetőség, ám így is nagyon nehéz lesz, ugyanis csak a legjobb kettő jut be a zárt kvalifikációba. Gratulálunk a tegnapi eredményekhez, sok sikert kívánunk a következőkre is!

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Újabb francia forgatás a semmiből! Nem bír magával a G2, íme az új ötödik

Úgy tűnik három év alatt nem tudta meggyőzni a vezetőket bodyy, ő csapat következő távozója.

A PUBG Corp. segítséget kér: Mi a baj Vikendivel?

Vikendi sem olyan népszerű már, mint a "régi" szép időkben.

Maximális tisztelet! Az Apex Legends legrosszabb fegyvere elképesztő adakozási hullámot indított el

Ezúttal a mozambiki ciklon és árvíz károsultjaiért fogtak össze a játékosok.

Megérkezett a legdrágább RTX 2080 Ti - 1 millió forintért már bárki hazaviheti

Egy meglehetősen egyedi kártyát készített a COLORFUL.

×