Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
CSGO
"A hír igaz, a Na'Vi készen áll a cserére. Boombl4 az első, de nem az egyetlen jelölt"
"A hír igaz, a Na'Vi készen áll a cserére. Boombl4 az első, de nem az egyetlen jelölt"

A legnagyobb CS:GO csapatok fél szemmel már az augusztusi Major tornára figyelnek, hamarosan ugyanis véglegesíteni kell a nevezett játékosok listáját. Aki tehát még a Major előtt cserélni szeretne, annak az utolsó hetek következnek, utána már nincs több forgatás a Major lineupokban.

A legmelegebb napokat a Na'Vi csapata éli át, ahol az eredmények nem jönnek, és a legnagyobb sztár s1mple is elégedetlen.Eddig úgy tűnt, a mostani Majort még mindenképp a jelenlegi ötössel próbálják összehozni, a legfrissebb hírek szerint azonban ez könnyen változhat. A közelmúlt kudarcai és az egyre növekvő elégedetlenség lépésre kényszeríti a Na'Vi vezetőséget, nagyon érik egy csapaton belüli forgatás. Egyre több a pletyka és a bizonyíték is:

A gyakorlómeccs képe futótűzként terjedt el a közösségen belül, még maguk a játékosok is megosztották, hogy Boombl4-val praccol a csapat. Majd ugyanilyen gyorsan le is törölték, de hát az internet ugyebár nem felejt.Az orosz mezőny egyik bennfentes informátora, a korábbi profi játékos és coach OverDrive információi ugyanerről szóltak:

"A hír igaz, a Na'Vi készen áll a forgatásra. Boombl4 nem az egyedüli célpont, de tény, hogy jelenleg az első számú jelölt."

A praccos kép szerint Edward helyére érkezhet a QB Fire, majd Winstrike csapatából ismert Boombl4. Van azonban egy fontos tényező, miszerint Boombl4 korábban irányítóként szerepelt csapataiban, így az is lehet, hogy Zeus kerül kispadra. Vagy esetleg mindketten, ha találnak két alkalmas jelöltet.

Ahogy már írtuk, nagyon meleg napokat él át a Na'Vi, a névsor leadási határidő szorításában.

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy bughalmaz jelenleg Junk Junction - Ha tehetitek jól kerüljétek el!

Átlőhetünk és átláthatunk a falakon. Valami nagyon megszaladt Junk Junctionnél...

Egy új sztori alapú játék készül a PUBG univerzumában

A PUBG Corp. tovább terjeszkedik, úgy tűnik több frontról indítanak támadást hamarosan!

R6box-image

Egyértelmű tendenciák: minél kevesebb ACOG, minél kevesebb agresszivitás

Látszik, hogy mit szeretne a Ubisoft a játékkal.

×