Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

A legjobb Skybase stratégia – Ezért (is) a Fortnite egyik legerősebb tárgya a Shadow Bomb!

metabro - 7 hónapja

A Shadow Bomb a Fortnite egyik, ha nem a legerősebb tárgya. Ezzel valószínűleg a közösség túlnyomó többsége egyetért, ugyanis olyan félelmetes mobilitást ad a játékosoknak, amivel könnyűszerrel mérkőzéseket lehet nyerni.

Arról nem is beszélve, hogy az Arena mód összességében a helyezéseket komolyabban jutalmazza, mint a killeket, vagyis jelenleg jobban megéri bujkálni a játékban, mint agresszívan az ellenfeleink életére törni. Egy ilyen helyzetben pedig aranyat érnek azok a tárgyak, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy elkerüljük az ellenséges egységeket. Ezért is élveznek prioritást a Launch Padek, meg a Rift-to-Go-k, ám egyik sem ér fel a Shadow Bombokhoz.

A Shadow Bombok láthatatlanná teszik a használójukat, felgyorsítják annak mozgási sebességét, valamint lehetővé teszik, hogy a falakon ugráljanak, sőt még a hatása alatt duplát is ugorhatnak a játékosok. Mindez már önmagában erősnek minősül egy late game szituációban, amikor egy halom játékos között kell manőverezni a folyamatosan mozgó biztonsági zónákba, de a Skybase stratégia során  lehet csak igazán kihasználni a tárgy adottságait!

Should have just minded their own business… from FortNiteBR

Kevesen tudják, de a Shadow Bombokat a levegőben is használhatjuk, ami azt jelenti, hogy könnyedén kijátszhatjuk a fall damage-et. Sokan az Arena mód helyezésközpontú rendszere miatt az égbe építkeznek és ezzel igyekeznek elkerülni az óvatlan játékosok figyelmét. Ám ahhoz, hogy onnan lejussanak a játékosok, egy Launch Padre, Rift-to-Go-ra, vagy Gliderre van szükség, vagy itt vannak a Shadow Bombok, amik összességében a legjobb megoldások egy Skybase helyzetben.

Az összes többi lehetőség ugyanis védtelenné tesz minket a glide-olás közben, a Shadow Bombok viszont mobilissá tesznek minket és akár még meg is lephetjük ellenfelünket, miután elmúlik a láthatatlanság hatása.

Érdemes tehát mindig magunknál tartani egy csomag Shadow Bombot, ha a győzelemre törünk, hiszen jelenleg nincs náluk jobb tárgy a Victory Royale begyűjtéséhez!

Ezt olvastad már? 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva