League of Legends

Jön a sebességszabályozás! – Master Yi és Rammus nerfet kapott a Low Elo játékosok miatt

metabro - 1 éve

Megérkezett a gyógycsomag az alacsonyabb divíziókba.

A League of Legends attól is fantasztikus, hogy képesek a játékosok teljesen máshogy játszani, attól függően, éppen milyen divízióban vannak. Egy Challenger meta össze se hasonlítható a Silver metával, ráadásul még a játék képe sem megegyező.

Rammus és Master Yi jelenleg Silver környékén a két legjobban teljesítő dzsungeles az éles szervereken, mindkettő 50% fölötti győzelmi aránnyal rendelkezik. Master Yi ezek után leszakad a ranglétráról, ha egyre feljebb megyünk a divíziólistán, ám Rammus meglehetősen stabil marad Platinum környékén is. A Riot Games úgy döntött, hogy ezen változtatni kell!

Ahhoz, hogy Master Yit egy kicsit visszafogják Iron, Bronze és Silver környékén, a fejlesztők lassítottak a karakter támadási sebességén, valamint a Q sebzését is rendesen visszavették.

  • Alap támadási sebesség: 0.733 -ból 0.679 lett.
  • Az Alpha Strike (Q képesség) ismétlődő sebzését 25%-ról 15%-ra csökkentették.

Rammus is megkapja a magáét a 9.11-es ciklusban, ám az ő esetében véleményem szerint még majd elférne egy nerf a jövőben. A tesztszerveren jelenleg a Riot csak az ultiját gyengítette a karakternek, ami összességében egy jó húzás, ám lehetséges, hogy idővel többre lesz szükség ahhoz, hogy a Solo Queue újból fellélegezhessen.

  • Tremors (R képesség): Csökkentették a sebzését 40/80/120-ról 30/60/90-re.

Összességében a szóban forgó változtatások nem lenne szabad, hogy befolyásolják a High Elo játékosok teljesítményét, ezek mind arra lettek kitalálva, hogy a gyengébb játékosok szintjén ne domináljon annyira Master Yi és Rammus a jövőben, mint most.

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva