Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Kiszámolták, ennyibe kerülne megvásárolni az összes eddig megjelent Fortnite skint
Kiszámolták, ennyibe kerülne megvásárolni az összes eddig megjelent Fortnite skint

A Fortnite egyértelműen a kozmetikai elemek eladásából él meg, ezt nem is tagadja az Epic Games, hétről hétre újabbnál újabb skinek érkeznek az Item Shopba, amire a közösség rendesen rá is repül. Az egyik legjobb összbevétellel rendelkező online játék a Fortnite Battle Royale, holott papíron egyébként egy Free-to-Play játék.

Szeptemberben már a második "születésnapját" fogja ünnepelni a Battle Royale, ami azt jelenti, hogy bőven volt ideje felhalmozni a kiadónak a játékba pár Item Shop és Battle Pass tartalmat. Egy szorgalmas Reddit felhasználó össze is gyűjtötte az összes eddig megjelent Outfitet egy képen, a modelleket pedig ritkaságuk szerint kategorizálta.

Maga a kép minősége sajnos nem a legjobb, de azért arra jó, hogy lássuk, a kiadó leginkább az Epic kategóriát tömi tartalommal, de még Rare skinből is több van jelenleg a játékban, mint Legendary-ből. A legolcsóbb kategóriát óvatosan kezeli az Epic Games, annál már csak marveles Outfitből van kevesebb, de azt mind tudjuk, hogy egy exkluzív esemény keretein belül érkeztek, s az árcédulájuk alapján ők is az Epic ritkaságú elemek közé lehetnének besorolva.

Természetesen egy ilyen kép láttán egyből megfogalmazódik a kérdés a fejünkben: 

"Mégis mennyibe kerülhet ez a rengetek Outfit a mostani árfolyam alapján?"

Szerencsére erre is bőven voltak jelentkezők a nagyobb fórumon, ha minden egyes skint a kategóriájához köthető átlagáron vásároltunk meg, s még hozzácsaptuk a Battle Pass-ek árát, akkor ha 1000 V-Bucks-os csomagokkal töltöttük fel a felhasználónkat, összesen körülbelül 5000 euróba, vagyis megközelítőleg 1.6 millió forintunkba kerülne az összes Fortnite Outfit jelenleg. És ebbe ugye nincsenek benne az egyéb kozmetikai tartalmak, mint a Gliderek, Harvesting Toolok, Emote-ok és Wrapek.

Ezek után nemcsoda, hogy olyan jól megy a szekere az Epic Games-nek!

 Ezt láttad már?

 

Ajánljuk még
×