Counter Strike

Remoy volt a Minor kvali igazi hőse: elhunyt ikertestvére utolsó kívánságára szállt harcba

metabro - 9 hónapja

Közeli hozzátartozók szívfacsaró sztorit osztottak meg velünk az Ambush dán csapatáról. Az ötös egyik tagja, Remoy hatalmas teherrel a vállán indult el az első európai Minor kvalin. Ikertestvére, aki szintén félprofi CS:GO játékos volt korábban, a rákkal küzdve utolsó napjait töltötte a családdal. Remoy és csapata bejutottak a Top16-ba és így vasárnap is pályára léphettek a továbbjutásért, amikor beütött a tragédia.

Hosszas küzdelem után Remoy ikertestvére nem bírta tovább, szervezete feladta a rák elleni harcot.

Kolibrien utolsó kívánsága az volt testvére felé, hogy ne adja fel álmait és küzdjön azért a sikerért! Ne hagyja abba a játékot emiatt a tragédia miatt, inkább tegye őt büszkévé odafent. Egy ilyen szörnyű nap után kevesen tudták volna megtenni, hogy tényleg odaülnek a géphez és lejátsszák az Epsilon elleni meccset, Remoy mégis megtette testvére emlékéért.

A csapat ugyan kikapott, de Remoy kitűnőre vizsgázott elhivatottságból és testvére előtti tisztelgésből. A dán profi mezőny tagjai, akik ismerték az ikreket, szinte minden csapatból elküldték részvétnyilvánításukat a tragédia után. Nyugodj békében Kolibrien!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva