CSGO
200 IQ nindzsa a nindzsák ellen: olofmeister pofátlan kört hozott
200 IQ nindzsa a nindzsák ellen: olofmeister pofátlan kört hozott

Egy ninja defuse kivitelezése általában vakmerőséget, tökéletes időzítést és helyezkedést, valamint egy kis szerencsét is igényel. De csak általában. Vannak ugyanis olyan esetek, amikor egyszerűen csak úgy ajándékba kapjuk a kört az ellenféltől. Pontosan ez történt olofmeisterrel is a NiP ellen meccs első mapján.

A svéd csapat sosem volt még ennyire hű saját nevéhez, mint ebben a körben. Felbukkant a nindzsa is, és a pizsamában történő álmos sétálgatás is.

Olofmeister és GuardiaN 2v5-ben maradtak a bombát élesítő Terror csapattal szemben, látszólag sima kör a NiP-nek. Csakhogy f0resték teljesen elfeledkeztek a végig hosszún bújó olofról, és GeT_RiGhT-ot egyedül hagyták a bombával. A középre tartó játékost olof könnyedén kiszedte, innen pedig már nem volt megállás.

Kedvenc részünk a nevető olof után gyors vágással megmutatott NiP-es arcok, akik maguk sem hiszik el, hogy lehetett ezt a kört elbukni.

Tanulságként tehát ismét elkönyvelhetjük, amit már számtalanszor bebizonyított a CS:GO. Nincs olyan, hogy bukkot kör. Még a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetből is megoldható a győzelem. Vagy parádés egyéni alakítás kell hozzá, vagy az ellenfél teljes rövidzárlata, de ahogy a videóban is látjuk, ez még a legjobbakkal is megesik.

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

A legújabb CS:GO hack: végtelen Discord invite pusztít a lobby-ban

A legújabb spam praktika nem csak telerakja a várót, de a fülnek is baromi ártalmas.

GTA 6: több nagyvárosból álló térképre és drogbárós cselekményre számíthatunk

Az új Grand Theft Auto részről szóló pletykák újabb fordulatot vettek.

LOLbox-image

Elvesztette legfőbb képességét Aatrox a PBE-n

Így sem lesz gyenge, de ez a képesség volt a legfőbb jellemvonása.

×