Counter Strike

200 IQ nindzsa a nindzsák ellen: olofmeister pofátlan kört hozott

metabro - 8 hónapja

Egy ninja defuse kivitelezése általában vakmerőséget, tökéletes időzítést és helyezkedést, valamint egy kis szerencsét is igényel. De csak általában. Vannak ugyanis olyan esetek, amikor egyszerűen csak úgy ajándékba kapjuk a kört az ellenféltől. Pontosan ez történt olofmeisterrel is a NiP ellen meccs első mapján.

A svéd csapat sosem volt még ennyire hű saját nevéhez, mint ebben a körben. Felbukkant a nindzsa is, és a pizsamában történő álmos sétálgatás is.

Olofmeister és GuardiaN 2v5-ben maradtak a bombát élesítő Terror csapattal szemben, látszólag sima kör a NiP-nek. Csakhogy f0resték teljesen elfeledkeztek a végig hosszún bújó olofról, és GeT_RiGhT-ot egyedül hagyták a bombával. A középre tartó játékost olof könnyedén kiszedte, innen pedig már nem volt megállás.

Kedvenc részünk a nevető olof után gyors vágással megmutatott NiP-es arcok, akik maguk sem hiszik el, hogy lehetett ezt a kört elbukni.

Tanulságként tehát ismét elkönyvelhetjük, amit már számtalanszor bebizonyított a CS:GO. Nincs olyan, hogy bukkot kör. Még a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetből is megoldható a győzelem. Vagy parádés egyéni alakítás kell hozzá, vagy az ellenfél teljes rövidzárlata, de ahogy a videóban is látjuk, ez még a legjobbakkal is megesik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva