Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
CSGO
Akkor ez eldőlt! Boombl4 már Na'Vi pulcsiban pózol
Akkor ez eldőlt! Boombl4 már Na'Vi pulcsiban pózol

Hivatalos bejelentés még mindig nem történt az ügyben, de mostanra már biztosra vehető a csere. Edward 3305 nap után távozik a Na'Vi csapatából, vagyis több, mint 9 évet húzott le az együttesnél. Legsikeresebb időszaka a csapattal egyértelműen a nagy 2010-es menetelés volt. Az Edward-markeloff-starix-Zeus vezette 1.6 csapat abban az évben behúzta az IEM, az ESWC, a WCG és a DreamHack Winter döntőt is. Anyagilag viszont a 2018-as év hozta a legtöbbet, Edward összesen 225 000 dollárt keresett csak a versenydíjakból. Vagyis állandó fizetése mellé még extra 65 millió forintot kaszált tavaly.

A hírek szerint a távozó Edward a Winstrike együtteséhez igazol, lényegében tehát egy az egyben helyet cserélnek Boombl4-val.

Boombl4 a QB Fire egyik legjobbjaként szerzett magának nevet a profi CS:GO-ban. 2017 végén robbantak be az elitbe, amikor megnyerték a WESG orosz döntőjét, a CIS Minoron kiharcolták a Majorra jutást is. Innentől pedig nem volt megállás! Hatalmas meglepetésre rögtön legendákká váltak első Major tornájukon, a WESG-en pedig a harmadik helyig meneteltek. A csapat később nevet váltott, ám Winstrike néven már alig termett nekik siker a profik mezőnyében.

Bár hivatalos bejelentést még nem kaptunk az igazolásról, a kiszivárgott képekkel nehéz lenne vitatkozni. Jó látni, mekkora örömmel tölti el Boombl4-t, hogy a régió legjobb csapatába igazolhatott, a motiváltsággal biztosan nem lesz gond.

Olvastad már ezeket a cikkeket?
OWbox-image

Vicces és elegáns reakció: Anita szó szerint fütyült a flamelő csapattársára

Ismét megmutatta a streamer, hogy miért szeretik oly sokan.

Az AMD nagyot robbantott a 3. generációs Ryzenekkel - Íme a Zen 2!

Ahogyan azt már sejthettük, az idei Computex-re végre bemutatta az AMD az új Ryzen generációt, szerencsére ezzel együtt az árakra is fény derült

100 000 dolláros LAN-ért kvalizik a Salamander és a GAMERZONE

Úgy néz ki, akár még egy továbbjutás is összejöhet a magyaroknak.

×