Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Igazi vizuális Kánaán! - Érkezik a Lulu, Amumu, Tryndamere és Ziggs VFX Update
Igazi vizuális Kánaán! - Érkezik a Lulu, Amumu, Tryndamere és Ziggs VFX Update

A 9.12-es frissítésben folytatódik a vizuális effektek ráncfelvarrása, a fejlesztők egyből négy karaktert is felfrissítenek. Igazán jó munkát végez a Riot Games a League of Legends korszerűsítésével, a VGU-k mellett bőven szánnak időt azokra a karakterekre is, akiknek a játékmenetével véleményük szerint nincs probléma, a modelljuk is megállja a helyét, de egyéb animációik már megkopottnak minősülnek. Ilyenkor jönnek a szóban forgó VFX frissítések, ezekből kap most egy csomagot Lulu, Tryndamere, Amumu és Ziggs is.

Amumura már bőven ráfért a törődés, s nem csak azért mert összességében egy magányos karakterről beszélünk. Egy-két animációja már röhejesen idejétmúltnak tűnt, az új verzió sokkal jobban fog illeszkedni a játékba.

Lulu őszintén szólva egy kicsit meglepő volt elsőre, mert véleményem szerint annyira nem lógtak ki a tömegből az animációi, mint például Amumunak, de aztán megnéztem a karakter megjelenési dátumát és megértettem az új effekteket... Egy biztos, ettől csak jobb lesz vele játszani!

Tryndamere az egyik legöregebb karaktere a játéknak, így idővel várható volt egy ilyen jellegű vérfrissítés. Őszintén szólva kissé szomorú vagyok, hogy "csak" egy VFX frissítés keretein belül beszélhetünk róla, bőven elférne rá akár egy nagyobb VGU is. A régi effekteket az ő esetében azért is volt fontos lecserélni, mert egy-kettőnek zavaró hanghatásai voltak, a Riot Games pedig törekszik az egyszerűségre, hiszen jól tudják ők is, a kevesebb néha több!

Ziggs kapta a listáról talán a legnagyobb frissítést, az ő effektjei egyértelműen szebbek és átláthatóbbak lettek, amit az ellenfelek is örömmel látnak majd, ugyanis az új animációk illeszkednek a karakter képességeinek hitboxaihoz. Ez eddig nem minden esetben működött Ziggs esetében...

Örömmel fogadjuk az ilyen jellegű bejelentéseket a Riot Games-től, elvégre ezek azok az apró kis újítások, amik képesek még 10 év után is érdekessé tenni a játékot!

Ajánljuk még
×