Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
PUBG
Milán titokban álnéven próbált visszatérni - A magyar PUBG közösség kiakadt
Milán titokban álnéven  próbált visszatérni - A magyar PUBG közösség kiakadt

Milán viselkedése már-már komédiába illene.

Csupán egy hete történt, hogy a fél-profi játékos fiókját bannolta a PUBG Corp., Milán viszont nem nyugodott bele, állítása szerint a ban téves volt, ezért azonnal írt a supportnak hogy oldják fel a téves kitiltást. A support viszont azt válaszolta, hogy nem az anti-cheat automatikus banjáról van szó, hanem valós időben elemezték a játékát és kézzel osztották ki a bant.

Ezek után a játékos két másik fiókját is kitiltotta a rendszer, most pedig egy negyedikkel indult egy pénzdíjas GLL mérkőzésen. Itt egyébként több magyar csapat is indult, ahol egy addig ismeretlen  "EladoKokain" névre hallgató játékos is feltűnt egy vadiúj accounttal a horizonton. Mivel Milán országos cimborája, Blackflug is ott volt a csapatban, így a hazai PUBG közösség egyből gyanút fogott.

A Nice Gaming csapatából Jaksi át is ugrott a TS-ükre, majd azonnal konstatálta, hogy Milán játszik álnéven, de azért ez a pár másodperces "bizonyíték" nem volt 100%-os. Közben Milán feltűnt FoDa chatjén, ahol váltig állította, hogy nem ő az és csak "nevet az egészen". FoDáék akkor akadtak ki igazán, amikor az utolsó meccsen Raider direkt visszafutott a kék zónába, hogy ne adjon killt az ellenfélnek, ezzel a húzással a Nice Gaming éppen hogy lemaradt az első helyről.

A közösségnek már az is szemet szúrt, hogy Raider kivételesen nem streamelte a meccset, illetve ha valaki átment hozzájuk TS-en, akkor az EladoKokain névre hallgató játékos nem volt hajlandó megszólalni. A versenyt követően Raider mégis fellőtte a streamet és lerántotta a leplet, elárulta, hogy valóban Milán játszott álnéven.

"Engem csak hívtak negyediknek, nem tudtam, hogy Milán is ott van a csapatban, csak akkor derült ki, amikor odaértem. Én voltam az IGL, Milán nem hívott semmit"

Ezt követően Raidert felidegesítette a chat, ezért bizonyítani próbálta, hogy nem csaltak és egy órán keresztül elemezte a térképet. Hiába kérte tőle mindenki, hogy mutassa Milán játékát, ezt a kérést ignorálta és tovább elemezte a mérkőzéseket. Persze volt, aki szerint a radarhack miatt sikerült ilyen messzire jutniuk, de a közösség java részének azzal volt problémája, hogy a 3 bannolt account ellenére hajlandó volt Milánnal egy csapatban játszani. 

Raider nem részletezte, hogy miért indult el annak ellenére, hogy tudta, hogy kivel van egy csapatban, de azt elárulta, hogy azért nem streamelt, mert nem akart a haterekkel foglalkozni meccs közben. A magyarázkodó videót Raider végül törölte az összes klippel együtt.

Mivel Milánt a bannolt accountoknak köszönhetően a GLL-ről is tiltották, ezért a GLL admin gárdája már vizsgálódik az ügyben.. 

UPDATE: Rider utólag megszólalt

"Sziasztok, az esethez annyit fűznék hozzá hogy valóban etikátlan volt így utólag belegondolva olyan emberrel játszanom aki jelenleg így megosztja a közösséget! Ez nyilván számomra nem volt a legjobb döntés így utólag belátom! Viszont Takargatni valóm nem volt ezért is indítottam streamet és én próbáltam megmagyarázni hogy miért nem én értek egyet azzal hogy ez a mérkőzés csalás miatt lett lehozva! A mérkőzésen a pozíció foglalását azt én hívtam nem Milan! Aki nézte végig a meccset és mutattam neki a pozíciónkat a köröm belül az végig láthatta hogy baromi nagy szerencsénk volt azzal hogy az első rotalásnál olyan pozícióba voltunk ahová végig ránk szűkült a kör! Ez több meccsen keresztül is megtörtént! A mérkőzések alatt semmi olyan dolog nem történt ami miatt indokolt lett volna az hogy én a mérkőzésről kilépjek, tehát nem szembesültem azzal hogy bármilyen csalással együtt játszott volna a mérkőzések alatt (főleg ugy hogy 1 meccs kivételével a mid gameba halt)! Nyilván ugye az a része pedig hogy én nem adtam killt az utolsó csapatnak hanem inkább vert szituációban körön kívül haltam 2 szer is (1vs3 utána 1vs4) az egy taktikai lépés volt mely ha a népszerűbb csaptok részéről történik akkor egy 200iq play, igy viszont “csicska dolog”.

Nagyon sajnálom a történteket és az ott esetlegesen kapott pénznyereményt természetesen jótékony célra ajánlom fel valamint elhatarolodom a későbbiekben minden olyan közös játéktól ahol olyan ember játszik akinek vagy átvilágítva van az accountja vagy ideiglenes eltiltással játszik! Sajnálom! Részemről a dolog megmagyarázom része abszolut lezárva!"

Ez történt korábban:

Borítókép: Facebook, Star Wars

 

  

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Végre megérkezett a 30. update az éles szerverekre is!

Immáron az éles szerverekre is megérkezett az új frissítés.

Trump a játékokat okolja a hétvégi mészárlásokért

Donald Trump ismét felszólalt a videojátékok ellen.

Storm Flip nerf és metaváltozás - Megérkezett a Proximity Grenade Launcher a Fortnite-ba!

Storm Flip nerfet is hozott az új tartalomfrissítés, aminek nagyon örülünk!

"Te pornót nézel kisfiam? Ez csak a Twitch, anya!" - Avagy mit is engedélyeznek a platformon

Van egy szint, amiről azt gondolnánk, hogy nem lépheti át senki, pedig a pénzért sok mindent elnéz a lila óriás.

Visszatér a Fortnite Celebrity Pro-Am! - Ezúttal is az E3-on rendezik meg

Hatalmas sikert aratott a tavalyi, s egyben első Pro-Am, nem meglepő, hogy idén is megrendezik.

×