PUBG
PUBG Twitch Rivals: Izgalmas estén vagyunk túl!
PUBG Twitch Rivals: Izgalmas estén vagyunk túl!

Szerda este újabb állomásához érkezett a PUBG Twitch Rivals. A 18:15-kor kezdődő esemény ismét a Twitch streamek elé szegezett több ezer magyar Playerunknown's Battlegrounds rajongót, így szurkolásból ezúttal sem volt hiány! 

A csapatok

Ezúttal két magyar páros képviselte hazánkat:

  1. TheVRJani és bLYYY
  2. KODIAK és omgezjonesy

A verseny

Összesen hat fordulóban mérték össze tudását a 64 európai játékos. A szervezők ismét inkább a szórakozási faktort részesítették előnyben, így a következő játékmódokkal találkozhattunk:

  • Első kör - Vikendi - Superloot (A nevéből adódóan nem nehéz kitalálni mi volt a csavar, nem lehetett panasz a lootra.)
  • Második kör - Sanhok - Crossbros (Itt a az íjpuskáké volt a főszerep.)
  • Harmadik kör - Miramar - Wild West (Igazi vadnyugati életérzés: Shotgunok, Winchester, és pár kötelező tartozék.)
  • Negyedik kör - Erangel -  360 No Scope (Itt a távcső nélküli sniperekkel harcoltak a játékosok.)
  • Ötödik kör - Sanhok - Demo Derby (Egy jó kis roncsderbi sosem rossz!)
  • Hatodik kör - Vikendi - 8x8 (Nyolc 8 fős csapat esett egymásnak.)

Szó szerint közepes kezdéssel indult az este, az első pályán mindkét csapat a középmezőnyben végzett (#15 és #17 helyezések). A második meccs már jóval izgalmasabb volt, mindkét duó begyűjtött pár skalpot, KODIAK és omgezjonesy pedig egyenesen a negyedik helyig menetelt. A szokásos káosszal átitatott végjáték most sem maradhatott el, KODIAK szemszögéből élvezhetjük az utolsó másodperceket:

A vadnyugatos téma nagyon jól állt a TYGEROWL csapatának, igazán magukénak érezhették a harmadik meccs atmoszféráját. A 10. helyet szerezték meg, nem kevesebb mint hat öléssel. KODIAK és omgezjonesy a 14. helyre ért be. Szép munka!

A szervezők sajnos a 360 No Scope játékmódba ezúttal belecsempészték a DMR fegyvereket is, így a közösség szerint erőteljesen veszített a varázsából. Jonesy és KODIAK sajnos a 23. helyen esett ki. TheVR Jani korai halála után bLYYY egészen a 9. helyig repítette párosát a negyedik meccsen. Az ötödik meccsen a szokásos káoszhangulat uralkodott. Jani ezúttal sem volt túl szerencsés, az elsők között kellett távoznia a szerverről, sajnos bLYYY is csak a 26. helyig húzta. KODIAK és omgezjonesy a 13. hellyel és 2 killel a zsebében távozott a szerverről. 

A hatodik meccsen szerencsés sorsolást kaptunk, a két magyar páros egymás mellé kerül, így közös erővel vágtak neki az utolsó pályának. Ez sem hozott szerencsét, a 7. helyen esett ki a nyolc fős squad.

A végeredmény

KODIAK és omgezjonesy 1000 dollárt, azaz 292000 forintot vihet haza. TheVR Jani és bLYYY pedig 950 dollárral (278000 forinttal) lett gazdagabb az est végére. A hangulatra most sem lehetett panasz, több ezer néző szurkolt a srácoknak!

Gratulálunk a résztvevő játékosoknak, remélhetőleg a következő Twitch Rivals-ön is láthatjuk őket játszani!

 

 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy térképen az összes szörny! - Segítség a lootot hordozó Flyerek felkutatásához

Ha az új lényeket akarjuk felkutatni, most már azt is tudjuk merre kell őket keresni!

FIFA 19 Carniball Gomez 90 SBC tippek

A Carniball okán zseniális lapokat húzhatunk be pakkokból, de SBC-ből sincs hiány. Itt vannak a mi csapataink Gomez 90-es lapjához!

10 tantárgy, 10 kérdés - CS:GO Érettségi 2019

Idén is összegyűjtöttünk 10 könnyebb és nehezebb kérdést vegyesen, hogy kiderítsük ki vizsgázna ötösre CS:GO-ból? Reméljük bukni senki se fog azért!

Shroud hazatért a kórházból - Stream közben mesélte el a baleset részleteit

Shroud ma már ismét feltűnt a Twitch-en és a baleset részleteiről is beszámolt.

Akciófigyelő: Csak ma ingyen behúzható a híres The Elder Scrolls Morrowind

Ingyenes, viszont nem árt sietni, mert ezúttal csak egy napig tart az akció!

Ilyen van?! Éles meccsen is váltogathatjuk a füst és a molotov alakját

Nem minősül csalásnak, pedig simán annak kellene lennie.

×