Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Tfue gáncsolhatja el H1ghSky1 karrierjét? - A FaZe hazudott a játékos koráról, biztosan lemarad a világkupáról
Tfue gáncsolhatja el H1ghSky1 karrierjét? - A FaZe hazudott a játékos koráról, biztosan lemarad a világkupáról

H1ghSky1 március 22-én csatlakozott az amerikai FaZe Clan klubhoz, a csapat szerint ugyanis ekkor töltötte be a 13. életévét a kisfiú. A probléma ezzel csak az, hogy valószínűleg hazudtak a koráról és hamis papírokkal van a szervezetnél, ugyanis az Upcomer értesülései szerint a szerződés megkötésekor a fiatal játékos még csak 11 éves volt, s most, a cikk írásának idejében is csak 12.

Mindez azért ennyire fontos, mert minden hivatalos Fortnite versenynek 13 életév az alsó korhatára, ráadásul H1ghSky1 tartalomgyártó is, így aktív mind a Twitch-en, mind pedig Youtube-on. Ám ennek a két platformnak is a minimum felhasználói kritériuma, hogy a 13 éves kort be kell tölteni, így nemcsak a profi versenyeket, de akár a csatornáit is bukhatja a fiatal játékos.

Tfue szerint mindezért a FaZe Clan okolható, ugyanis kötelezték a fiút és szüleit, hogy hazudjanak a szerződés megkötésekor a játékos életkoráról!

Talán még meg is úszták volna, ha nem haragítják magukra a világ legjobb Fortnite játékosát, Tfue-t, aki történetesen szintén a FaZe-zel áll szerződésben, így mindent tudott, ami a színfalak mögött történt. Összességében nem ez volt a főbb ok, ami miatt pereskedni kezdett csapatával Tfue, ám mellékágnak ügyesen belekeverte H1ghSky1 esetét, pillanatok alatt rá is repült ugyanis a témára az esport média.

 Az Upcomer egyébként egy igencsak furcsa helyről szedte az információit, megkeresték ugyanis a szóban forgó játékos édesanyjának privát közösségi profilját, s egészen 2012-ig visszamenőleg átfutották a publikus bejegyzéseit. Ekkor bukkantak rá egy születésnapi köszöntőre, ahol az anyuka román nyelven üdvözli kisfiát ötödik születésnapján. Nos, innentől kezdve nem kellett komoly matematikai fejtegetésbe kezdeni, hogy rájöjjenek, ha 2012-ben 5 éves volt H1ghSky1, akkor bizony 2019-ben nem lehet hivatalosan 13 év fölötti.

Se a FaZe, sem pedig a játékos nem reagált még hivatalosan az ügyre, de ami biztos, hogy ha beigazolódnak az Upcomer értesülései, a fiatal játékosnak biztosan ugrott az idei Fortnite World Cup, sőt még a csatornáit is felfüggeszthetik!

Ezt olvastad már? 

   

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy újabb titkos térképre bukkantak

Az adatbányások ismét alkottak.

Ilyet se láttunk még, egyedül bérelte ki a tabella élmezőnyét az új mouz lineup

Megszületett a kiegyensúlyozott csapat tökéletes definíciója, a mousesports mutatta be az ESL Pro League csoportkörében.

Egész Jordániában betiltották a PUBG-t

Ezúttal újabb államban mentek neki a PUBG-nek.

×