Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Akciók
Akciófigyelő: Korlátlan mobilnet 0 Ft-ért
Akciófigyelő: Korlátlan mobilnet 0 Ft-ért

A DIGI is akar magának egy szeletet a mobilpiacból.

Habár valamivel olcsóbbak lettek a mobil adatcsomagok árai az utóbbi időben, kedvezőnek azért még most sem mondanánk ezeket. A DIGI úgy tűnik meglátta a piaci rést és egy remek alternatívát kínál a mobilinternetezni vágyóknak. Május 27-étől már elérhető a DIGI Mobil csomag, amiben 0 Ft-ért korlátlan mobilinternetet kínál a szolgáltató, de a hívások is csupán 5 Ft-ba kerülnek percenként. Egyelőre még csak tesztelik a hálózatok teherbírását, ennek köszönhető a meglehetősen kedvező havidíj.

A promóciós ajánlat:

  • Havidíj: 0 Ft/hó
  • Mobil adatforgalom: Korlátlan
  • Hálózaton belüli hívások: 0 Ft/perc
  • Hálózaton belüli SMS: 0 Ft/üzenet
  • Belföldi és EU-hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában):  5Ft/perc

Az ajánlatot kizárólag az veheti igénybe, aki rendelkezik valamilyen DIGI/Invitel előfizetéssel, ebben az esetben pedig akár 4 SIM kártyát is kérhetünk a szolgáltatótól. Nincsen semmilyen kiskapu, a csomag nincs hűségidőhöz kötve, így bármikor lemondhatjuk, amennyiben a szolgáltató növelné az előfizetés díját a jövőben. Egyedül azt tudnánk felsorolni negatívumként, hogy a szolgáltató lassítja a mobilnetet, amint elértük az 50 GB-os korlátot, de a 0 Ft-os havidíj mellett ez bőven belefér.  

Bővebb információért keressétek a DIGI weboldalát.

Ezt láttad már?

 

×