Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Easkate újra megvillant - Így reformálná meg egy játékos a Victory Royale képernyőt
Easkate újra megvillant - Így reformálná meg egy játékos a Victory Royale képernyőt

Nem ez az első alkalom, hogy egy kiváló közösségi ötletről írunk, s az igazat megvallva, nem is az első Easkate ötlet. A játékos meglehetősen aktív a Fortnite Reddit közösségén belül, ráadásul nemcsak, hogy ötletel, de prototípusokat is gyárt hozzájuk.

Már lassan ott tartunk, hogy Easkate ötleteit jobban várjuk, mint a hivatalos frissítéseket, de ezzel a visszajelzések alapján nem csak mi vagyunk így, egyre több rajongót szerez a fórumokról is.

Többen írtak már hivatalos Epic Games alkalmazottnak is, hogy felhívják Easkate alkotásaira a kiadó figyelmét, de hivatalos visszajelzés még egyik posztra sem érkezett, holott elmondása szerint nagyon szívesen dolgozna az Epic-nek.

Legújabb ötletével a Victory Royale képernyőt turbózná fel, ráadásul nem is akárhogyan!

Ahogy a fenti videóban is látszik, bőven lenne lehetőség színesíteni a játékok végét, de mindezt valamiért az Epic eddig még nem tartotta fontosnak. Igény pedig lenne rá. Easkate egy általános statisztikával és egy kisebb animációs blokkal dobná fel a screent, valamint egy replay rendszert is kapott nála a Victory képernyő, a győztes legszebb momentumait játszaná vissza nála a játék.

De ami még ennél is jobb és őszintén nem értjük, hogy hivatalosan mindez még miért nincs a játékban, a mérkőzések utáni gyors matchmaking. Valami oknál fogva még mindig úgy gondolja az Epic, hogy szükségünk van arra, hogy minden egyes lejátszott kör után kinézzünk a lobby-ba, holott biztos vagyok benne, hogy a játékosok túlnyomó többsége ha tehetné egyből visszaugrana az akcióba anélkül, hogy "lobby-znának" előtte egy kicsit.

Reméljük tényleg figyel az ilyen minőségi posztokra az Epic Games, hiszen bőven fel lehetne dobni a játékot ilyen jellegű külsős ötletekkel (is)!

Ezt láttad már? 

    

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

10 tantárgy, 10 kérdés - CS:GO Érettségi 2019

Idén is összegyűjtöttünk 10 könnyebb és nehezebb kérdést vegyesen, hogy kiderítsük ki vizsgázna ötösre CS:GO-ból? Reméljük bukni senki se fog azért!

Akár transznemű karakterünk is lehet majd a Cyberpunk 2077-ben

A játékosokat alaposan meglepték a fejlesztők.

×