Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Lemaradtál valamelyikről? Most pótolhatod: ezek voltak a játék legjobb eventjei!
Lemaradtál valamelyikről? Most pótolhatod: ezek voltak a játék legjobb eventjei!

A Fortnite Battle Royale rengeteg egyediséget tudhat magáénak a játékok világában, melyek egyike a dinamikus játékbeli események. A 3. szezon kezdetével bukkantak fel ilyesmik, melyekből ezen az oldalon láthattunk egy összeállítást. Nézzük melyik volt az 5 legjobb! 

5. Ice Storm Event

Az Ice King jégbe borított jó pár térséget, miután láthattuk a felemelkedését: ami miatt még sincs magasabban a listán az az, hogy sokan nem szerették a zombikat, amik akadályoztak a játékban (lebuktattak minket), valamint látni is sokszor jóval nehezebb volt a pálya ezen részein. 

4. Vulkán kitörés+ Nexus 'Unvaulting' Event

A legutóbbi esemény a vulkán kitörése volt, mely elpusztította Tilted Towers-t Retail Row-t - illetve emellett a játékosok visszaszavazhattak egy vaultolt tárgyat, mely a Drum Gun volt. 

3. "Pillangó" event

A 6. szezon végén Kevin, a kocka elkezdett beleolvadni Loot Lake-be. Miután a kocka végül kiürült, elkezdett forogni, fehér fényt kibocsátani végül felrobbant, és egy titokzatos, soha nem látott helyre szállította a játékosokat, ahol mindenki lebegett és érintkezett az üveg pillangókkal - innen jött a név. Végül a játékosok visszatértek a földre, az új Leaky Lake-re. 

2. A rakéta kilövése

Ez a 4. szezonban történt, amikor is a The Visitor útjára eresztette a Snobby Shores-ban akkor található gonosztevők bázisán lévő rakétát, mely után rések maradtak az égben. Ekkor rengeteget változott a map: folyamatosan tűntek el objektumok a repedésekben (vagy épp újak keletkeztek), valamint Kevin is ekkor jelent meg. 

Ami miatt mégsem lehetett első az event az az, hogy lehetett fegyvereket használni közben, így sokan kihasználták - az egyik játékos konkrétan új solo kill rekordot döntött ez alatt. 

1. Marshmello event

Így az első helyen nem állhat más, mint a Pleasent Parkban rendezett Marshmello koncert. Állítólag 10.7 millióan vettek részt rajta összesen világszerte, és valóban óriási buli volt: pluszban még hozzájött, hogy elkészült a Marshmello skin és csákány is. 

A színvonalra tehát nem lehet panasz, reméljük sok ilyen jön még a jövőben! 

    

Olvastad már ezeket a cikkeket?

A legújabb frissítésben végre kijavították Vertigo legnagyobb hibáját

Az eddig nehezen védhető lerakót sokkal barátságosabbá tették a CT-k számára.

Lekerült a lepel a Borderlands 3 gépigényéről

A Gearbox végre leleplezte a Borderlands legújabb epizódjának gépigényét.

Ismét készülék exkluzív skin érkezik a játékba: Íme a Honor Wonder Outfit!

A legolcsóbb modellt már 100 ezer forint alatt megkaparinthatjuk.

×