Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
APEX
A TSM kezdte a legjobban az első hivatalos Apex Legends versenyt, a FACE iT Pro Series-t
A TSM kezdte a legjobban az első hivatalos Apex Legends versenyt, a FACE iT Pro Series-t

Elstartolt az első hivatalos Apex Legends versenyszéria, amit végre a Respawn és az Electronic Arts is támogat. A FACE iT Pro Series ernyője alatt megrendezett verseny első játékhete igazán sziporkázóra sikeredett.

A versenyt egy 50.000 dolláros nyereményalapból fedezik, a sorozat pedig 8 héten keresztül fog folyni. A Battle Royale játékok esetén jól ismert "Pub Stomp" formátumban versenyeznek a csapatok, vagyis meg van határozva egy játékmennyiség, ami alatt publikus játékokba jelentkeznek be a csapatok, s az nyer, aki a megadott meccsek alatt a legtöbb pontot szerzi. A kiemelt helyezésekért meghatározott pontok járnak, valamint minden egyes kill további egy pontot ad a latba.

A versenyre 16 profi csapatot hívtak meg, akik között megjelentek a világ legnagyobb esport szervezeteinek nevei is, indított csapatot a G2, a TSM, a Cloud 9, a Fnatic, s többek között még a Team Liquid és a 100 Thieves is.

A NRG keretében pályára lépett a sokak által a világ legjobb Apex játékosának tartott Dizzy, így egyértelműen tőlük várták a rajongók a legjobb teljesítményt. Végül kiderült, hogy egy fecske nem csinál nyarat (holott majdnem sikerült), az NRG-t a 12 mérkőzés végére beelőzte a TSM, s így a fekete-fehér amerikai gárda került a pontverseny élére. Fontos, hogy minden egyes játékhetet külön-külön értékelnek, de a versenysorozat végén 10.000 dollár bónuszt kap az a keret, amelyik a 8 hét alatt összesen a legtöbb pontot szerzi.

A verseny most június 14-ig szünetel, ugyanis a FACE iT ECS hetedik szezonjának CSGO döntőire készül a platform, utána viszont teljes gőzzel tér vissza az Apex Legends Pro Series, s remélhetőleg töretlenül pörög le a maradék 7 játékhét!

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?

CS:GO Major színpadbejárás, avagy a serleg, az üvegkalitkák és ami mögöttük van

Ha mindig is érdekelt, milyen körülmények között játszanak a profik egy Major döntőben, akkor ezt a videót neked csináltuk!

LOLbox-image

Ghost Team változások és Pantheon rengeti meg a TFT-t a 9.17-es frissítésben

Megjött a legújabb frissítés, egy teljesen új karakterrel.

Ilyen van?! Éles meccsen is váltogathatjuk a füst és a molotov alakját

Nem minősül csalásnak, pedig simán annak kellene lennie.

"Anti Cheat nélkül kikaptunk, anti cheattel nullára vertük őket..."

Újabb német onliner botrány söpör végig a CS:GO mezőnyön.

×