R6

Az új pályán is használható tipp Kaféra: erős szög, ahonnan elzárhatod a skylight felőli támadásokat

metabro - 9 hónapja

Kafe Dostoyevsky rework áldozatául esik a 2. szezon kezdetén, melyet már nyilvánvalóan ismertek – ha mégsem, pörgessétek át az alábbi cikkben található videót:

A következő trükköt valószínűleg az új pályán is lehet használni (nekem nem volt lehetőségem kipróbálni), mert az a rész nem változott ilyen téren – ha mégsem, akkor még egy pár napig megnehezíthetitek az ellenfelek életét. Lássuk! 

Ugyebár kell egy védő, aki vagy Shotgunnal, vagy Impact Grenade-del, vagy Maestróként a Bailiff 410 Handgunnal képes megnyitni a robbantható padlózatot. Ha ez megvan, akkor nincs más dolgunk, mint előkapni fegyverünket (lehetőleg legyen rajta ACOG) és innen védeni a Skylight felől érkező ellenfeleket. Leereszkedni onnan csak nagyon biztonságos szituban szoktak, de peakelni annál többet – arra nem fognak számítani, hogy mi egy szinttel lentebb figyelünk. 

Persze a leginkább akkor működik, ha a legfelső szinten van az objektív, illetve ha az első szinten van, akkor meg fentről tudunk lefele lőni ellenfeleinkre, tehát a lehetőség adott a kreativitásra. 

Jó szórakozást kívánunk a használatához! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva