Gate sponsorship Gate sponsorship
League of Legends

Biofrost szerint OP, az átlag játékosok teljesítménye alapján viszont a legrosszabb karakter Yuumi

metabro - 6 hónapja

A hétvégén egyből debütált a profi érában Yuumi, a karakter történetében először, a CLG támogatója, Biofrost tette le az enchanter macska mellett a voksát. Az LCS első fordulójában végül győzedelmeskedett a 100 Thieves ellen a CLG, s mi tagadás, tényleg kellett Yuumi a győzelemhez.

A mérkőzés után mikrofon végre kapták Biofrostot, az interjújában a játékos pedig elmondta, véleménye szerint az új támogató a League of Legends egyik, ha nem a legerősebb karaktere jelenleg.

Mindezek hallatán biztosan nem hördült fel túl sok játékos, valószínűleg mindannyian idegeskedtünk már jó pár percet a macska miatt, de engem azért mégiscsak érdekelt, hogy az OP.GG szerint átlagosan hogyan teljesítenek vele a játékosok. A végeredményre pedig nem számítottam.

Arra gondoltam, hogy nem lesz a csúcson a karakter, elvégre nagyon friss, relatíve sokan is játsszák emiatt, ezért biztosan be-becsúszik pár gyengébb teljesítmény, ami lehúzza a karakter átlagát. De a valóság ennél jóval meghökkentőbb, Yuumi ugyanis jelenleg a League of Legends leggyengébben teljesítő karaktere, a meccseinek csupán a 43.06%-át nyeri meg, holott bőven lenne miből ellensúlyozni ezt az arányt, hiszen jelenleg több, mint 450 ezer mérkőzésből számolta ki mindezt az oldal.

Ha pedig ennyien játsszák és a győzelmi arány még mindig ilyen gyenge, nos, akkor ott valami nincs rendben!

Furcsa, hogy mennyire el tud térni az általános hiedelem, egy profi véleménye a tényektől, ezek után megértjük, hogy a Riot Games buffokon  gondolkodik és nem tovább szeretné gyengíteni a hőst.

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva