Fortnite

Kell egy nyugisabb kör? Az egyik játékos remek rejtekhelyre bukkant a Slipstream mentén

metabro - 1 éve

Ha szeretnénk az eredményre rámenni, ez jó hely.

Napi küldetésként megkaptad, hogy top 6-ban kell végezni squadban, esetleg ellenfeleket kell túlélned? Akkor van egy jó hírünk: az egyik játékos talált egy baromi jó kis rejtekhelyet a Spipstream mentén. Egészen konkrétan a havas részen, azon belül is a kis gyár közelében látható egy állomás, mely mentén halad a légörvény. 

Képtalálat a következőre: „slipstream fortnite”

Nos a feladat nem túl bonyolult: ki kell vágni a videón látható falat, majd padlót, onnan pedig bent is vagyunk rejtekhelyünkön.

Célszerű egészen a végéig elgyalogolni a csövek közelébe, hogy ne essünk áldozatául egy arra benéző ellenfélnek. Az nem túl valószínű, hogy sokan mennének el pontosan oda, ahol a videón látható játékos, így az esetek nagy részében a legfőbb ellenfelünk a vihar lesz.

Pont emiatt nem mondhatjuk, hogy túl erős lenne a hely, mert csak bizonyos meccseken használhatjuk, de az említett szituációkon kívül ugyebár arénázás közben is könnyebben megcsíphetünk egy magasabb helyezést, ha nem rambózzuk végig a meccset – azért előtte kapjunk fel egy elfogadható lootot például a gyárból. 

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva