Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
APEX
Még mindig hatalmas probléma a Pathfinder hitbox - Reméljük a második szezon javulást hoz!
Még mindig hatalmas probléma a Pathfinder hitbox - Reméljük a második szezon javulást hoz!

Pathfinderrel azóta gond van, amióta elindult a játék. Eleinte azért nem szerették a játékosok, mert a karakter hitboxa túlnyúlt a modelljén, így sokkal könnyebb volt letartani a robottal játszókat, mint azokat, akik mondjuk Mirage-zsal törtek a győzelemre. Aztán május 20-án érkezett egy frissítés, aminek középpontjába a hitboxokat helyezte a Respawn, s papíron rendbe rakták Pathfindert. Gyakorlatban viszont csak a ló túloldalára dobta a helyzetet a fejlesztőcsapat...

A szóban forgó hitbox frissítés után Pathfinder "tényleges modelljét" annyira összehúzta a Respawn, hogy azóta szabályosan alig lehet eltalálni a karaktert. Azóta már többször megtörtént a "javítás", ám a gyakorlatban ebből mit sem lehetett érezni, ezt most legutóbb egy sun-devil2021 nevű Reddit felhasználó bizonyította, aki újból letesztelte Pathfinder hitboxát, ellenpéldának pedig Octane-t választotta.

A videóból tökéletesen látszik, hogy miért tartják a játék egyik legjobb választásának Pathfindert. Nemcsak, hogy kifejezetten erős skillekkel rendelkezik, de még vannak olyan pontjai a testének, amik nemes egyszerűséggel átengedik a golyókat, s a sebződés ezekben a helyzetekben elmarad.

Most már biztosan nem fogják javítani a hibát a második szezon startjáig, ám abban bízunk, hogy amikor megérkezik az új szezont magában hordozó frissítés, a hitbox problémákra is érkezik majd gyógyír.

Ezt láttad már? 

  

×