Fortnite
Átmeneti immunitás a vihar ellen? A héten érkező Storm Flip erre lehet képes
blueblood - Acsdomonkos93 - 2 hete
Címkék: fortnite új tárgy
Átmeneti immunitás a vihar ellen? A héten érkező Storm Flip erre lehet képes

Újabb hét vette kezdetét, mely elég gyakran egy új tárgy érkezését is jelzi. Ezúttal is így volt, a Storm Flip nevezetű eldobható eszköz érkezik a következő napokban, íme a képe:

A következő szöveget olvashattuk vele kapcsolatban:

"Unleash the storm or tame it. The choice is yours!"

Vagyis ereszdd útjára a vihart, vagy épp szelídítsd meg. A választási lehetőség a tiéd! 

Egyelőre ennyit tudunk róla, úgyhogy marad a találgatás: mit is tudhat az új tárgy? 

Nos az teljesen egyértelmű, hogy a viharral kapcsolatos, valamit azzal variál. Mivel eldobható, így jó eséllyel egy térben fog hatni. Valahogy úgy tudnánk elképzelni, mint a Stink Grenade-et: ha ellenfélre hajítjuk rá, akkor vihart képez egy adott területen, míg ha mi dobjuk el bele a viharba, akkor immunissá tesz minket azon a területen (nyilván egy ideig). 

Opció lehet ezen kívül, hogy szimplán egy térben létrehozza ezt a mesterséges vihart eldobás után, minket nem sebez, ellenfelünket meg igen - így rákényszeríthetjük egy kevéssé optimális csatára, amiből nyilván menekülnie kell. 

Végső találgatás: magunk alá dobva ad (mondjuk) 10 másodperces sebezhetetlenséget (tehát nem egy területre, hanem időre vonatkozik), ha épp benéztük az időket és a vihar már a hátsónkat nyaldossa, ellenfélre dobva pedig az említett viharfelhő tűnik ebben az esetben is reálisnak. 

Egy biztos: baromi érdekesnek tűnik a tárgy. A héten okosabbak leszünk! 

borító

 

 

×