Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Ezekkel jó tisztában lenni: 3 újdonság az Operation Phantom Sighttal kapcsolatban
Ezekkel jó tisztában lenni: 3 újdonság az Operation Phantom Sighttal kapcsolatban

Rövidesen itt az új szezon, az Operation Phantom Sight, így alapvetően ezzel foglalkozunk mostanában - azért néha 1-1 régi pályán érvényes tipp is belefér:

Most azonban a fókuszban az említett idény lesz: Matimi0 videója ugyanis tartalmaz 3 olyan újdonságot, amit nálunk még nem olvashattuk. Nem annyira nagy dolgok, de érdemes minden aprósággal tisztában lenni, így a lehető legfelkészültebben vághattok neki a Phantom Sightnak! 

1. Nökk mégis látható kamera segítségével

Nökk képessége (részben) ugyebár az, hogy a kamerák nem látják: ez valóban így van, azonban mégis van arra lehetőség, hogy észleljük, ha az adott térben van. Ha társunk épp nézi a térfigyelő kamerát ÉS Nökk annak látószögébe kerül, akkor fehérre vált kékről a szín, mely jelzi, hogy ott van a támadó. 

Nyilván elég ritka lesz az, hogy előbb észleljük ezt, mint magát a támadót (pláne, hogy kell hozzá egy társ, aki épp nézi a kamerát), de ha csak abban az 1-2%-ban is eszünkbe jut, már nyertünk ezzel az infóval! 

2. Halk, de nem mindig

Nökk másik képessége az, hogy az átlagosnál halkabb abban az esetben, ha aktív a gadgetje. Caveira minden szituban halk: fegyverváltáskor, és sprintelésnél is. 

Nos várható volt, hogy Nökknél nem ez lesz a helyzet: tekintve, hogy képességének van egy más erős aspektusa is, ő csak guggolva haladás, vagy lassú séta közben lesz halkabb, mint bárki más. Így van, tehát nem csak sprinteléskor, hanem fegyverváltáskor is ugyanolyan zajosak vagyunk! 

3. Alibi countere Nökk

Szegény Alibi nincs a legjobb védők közt, mégis kapott egy countert az új szezonra. Bárki, aki rálő, vagy áthalad a hologramokon az elárulja pozícióját, és kapja a pinget - ezidáig volt érvényes ez a mondat. 

Nökk ugyanis ez alól kivételt képez: rommá lőhetjük a képmást, átfuthatunk rajta akárhányszor, nem lesz hatással ránk - no persze addig, amíg aktív a gadgetünk. 

A videó többi részéről már írtunk (pályaváltoztatások), azonban ha érdekel hogyan is néz ki a valóságban például a ködmentesített Club House csatorna, nézzétek végig nyugodtan! 

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kiszivárgott az Erangel 2.0 startja? - A PUBG Corp. reagált

A kérdés, ami jelenleg minden PUBG rajongót foglalkoztat: Mikor jön már végre meg az új Erangel?

Visszatért az Item Shopba a megújult Cobra Crew szett! - Így már tényleg megérik a pénzüket

Új stílusokkal bővült a szett a v9.10-es frissítéssel, ma újból elérhető Maverick és Shade.

"K****ra kár volt lecserélni minket" - NBK keményen beszólt a G2-nak

A cs_summit győzelem után már a világranglistán is magasan szárnyal az új francia sztárcsapat.

Lezajlott a nyugdíjas CS:GO világbajnokság döntője, minden résztvevő 60 fölötti volt

Commodore 64-en kezdték, mostanra esportoló nagyszülő lett belőlük.

×