PUBG

Egy vadiúj pálya érkezik az Erangel 2.0 helyett?

metabro - 12 hónapja

Egy új pályanév tűnt fel a fájlok között.

Egy új pályanév tűnt fel a fájlok között.

Az utóbbi időben nem jött túl sok újdonság PUBG fronton, nemrég viszont az Erangel 2.0 feltűnt a horizonton, azóta mindenkinek azon jár az agya, hogy vajon mihez nyúlnak hozzá ezúttal? Az igazság órája rendkívül közel van, ugyanis a Teszt szerver lobby-ját képző html fájl már átirányít egy új címre, aminek a végén ott figyel a "pc-erangel-remaster-20". Könnyen lehet, hogy ez viszont mégsem a mindenki által várt Erangel 2.0 lesz, ugyanis a pályaválasztó forráskódjában feltűnt egy új pálya, ami a Baltic névre hallgat.

{ERANGEL:"/Game/Maps/Erangel/Erangel_Main",MIRAMAR:"/Game/Maps/Desert/Desert_Main",SANHOK:"/Game/Maps/Savage/Savage_Main",VIKENDI:"/Game/Maps/DihorOtok/DihorOtok_Main",RANGE:"/Game/Maps/Range/Range_Main",BALTIC:"/Game/Maps/Baltic/Baltic_Main"})

Az esetet tovább bonyolítja, hogy a fájlok között korábban is megtalálható volt már a Baltic nevezetű pálya, ám ez meglehetősen kezdetleges állapotban volt. Nemrég írtunk róla, hogy a kínai közösségi médiában terjedt egy kép, amiről azt állították, hogy a PUBG új pályája. Lehet, hogy épp ez fog megérkezni hamarosan? Benne van a pakliban, hiszen miért kapna egy új nevet Erangel egy rework miatt?

Balti országoknak három, független államot neveznek: Észtország, Lettország és Litvánia hármasát, az is lehet, hogy ezen területek valamelyikét fogja megeleveníteni az új pálya.

Mikor érkezik?

A jelenlegi állás szerint úgy fest, hogy a kiválasztott PUBG partnerek hamarabb próbálhatják majd ki az új pályát. Mindezt a hivatalos koreai PUBG fórumon szellőztették meg a fejlesztők, persze túl sok konkrétumot nem említettek itt sem, tekintve hogy az Erangel 2.0-ról sem beszéltek még hivatalosan. 

A felsorolt streamerek között nincs igazán ismert név, tekintve hogy kivétel nélkül koreai streamereket tartalmaz a lista. Időpont egyelőre nincs, de a pletykák szerint akár már holnap is megérkezhet az új pálya, a kérdés csupán az, hogy mit is kapunk valójában?

Köszönet Árpinak az adatbányászatért!

Ezt olvastad már?

 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva