Gaming
Hog cycle, Log bait, X-bow siege: 3 deck, ami stabil választás ladderezésre
Hog cycle, Log bait, X-bow siege: 3 deck, ami stabil választás ladderezésre

Tegnap óta újabb balansz patch került be a játékba: ennek tartalmát mindenki ismeri, nemrég az új interakciókkal foglalkoztunk.

Most mutatunk nektek 3 paklit a Statsroyale oldala alapján, melyek impozáns győzelmi aránnyal rendelkeznek Legendary arénában: a megváltoztatott lapok nincsenek benne, így biztonságos választás arra az esetre, ha mondjuk valaki például a Racals-t mostantól nem kívánja használni, és paklit cserélne (szerk: magam részéről váltottam is a Log bait paklira). 

The Log bait

Kezdjük is rögtön az említett paklival: a The Log bait nevében is benne van, hogy az ellenfél swarm elleni lapját (mely általában 1, ritkább esetben kettő) szedi ki - legyen az Zap, The Log, Barbarian Barrel, Giant Snowball, vagy épp Arrows) akarjuk elsősorban kicsalni tőle. 

Erre alapvetően 3 kártya szolgál: Princess, Goblin Barrel és a Goblin Gang, vagyis ha még kettővel is nyomja, akkor is van egy lapunk, amivel meggyűlhet a baja. 

Védekezésben piszok erős az Inferno Tower és a Knight, valamint a swarm egységek nekünk se okoznak gondot a The Log miatt. Kivégzésként, vagy épületek eltakarítására pedig ott a Rocket. 

X-Bow Siege

Következő paklink egy épületekre alapuló felállás, ahol a Testla védekező, a X-Bow pedig alapvetően támadó (de védekezésben is bevethető) lapként van jelen. Ez utóbbi a win condition, így az említett Tesla mellett gyakorlatilag az összes lapunk ennek a megvédésére szolgál. 

Hog Cycle

Az olcsópakli kategóriába is rakhatnánk ezt a paklit, ugyanis mindössze egyetlen legendary kártya van benne, Epic pedig egy sem, vagyis shopból, illetve klán requestekből egész gyorsan össze lehet gyűjteni egy kellemes szintű decket. 

A win condition itt a Hog Rider, melyet kettő varázslattal, illetve rengeteg olcsó lappal támogatunk: ez is a pakli lényege, cycle, vagyis minél gyorsabban eljutni ismét a Hoghoz. 

Védekezésben a Cannon lesz a fő fegyverünk single target egységekre. 

Ha tehát biztos paklikra vágysz, akkor ezek egyikével ajánljuk a rankedezést! 

borító

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

10 tantárgy, 10 kérdés - CS:GO Érettségi 2019

Idén is összegyűjtöttünk 10 könnyebb és nehezebb kérdést vegyesen, hogy kiderítsük ki vizsgázna ötösre CS:GO-ból? Reméljük bukni senki se fog azért!

FIFA 19 Carniball Thiago (90) SBC tippek

Relatív könnyen zsebelhetjük be Thiago egy rendkívül erős verzióját. Ne hagyjátok ki!

Amiről elfelejtett szólni a PUBG Corp.: Kivették az ajtókat Erangelen

Nem minden újítást kötött az orrunkra a PUBG Corp.

Tele lesz magyar csapatokkal az első Minor kvalifikáció!

A legnagyobb versenyre mindenki le akar jutni!

Dr Disrespect szénné égett a vörös zóna miatt

Ezúttal a vörös zóna okozta Dr. Disrespect halálát.

×