Fortnite

Újabb zseniális koncepció Easkate jóvoltából: Banner helyett Calling Card!

metabro - 12 hónapja

A közösség ezt is imádja.

Ha kicsit is otthonosan mozogsz a Fortnite koncepciók világában, akkor Easkate nevével már biztosan összefutottál. A munkái egytől-egyig kiváló minőségűek, a zseniális ötletei mellé pazar videókat vagy képeket is szokott gyártani. Csak hogy párat említsünk: LTM szavazás, Team Rumble-re szabott Victory Royale dizájn vagy éppen Aréna ranglépés animáció. Nem mentünk el szó nélkül a legutóbbi, győzelmi képernyőt felturbózó bejegyzése mellett sem. 

Tegnap a közösség nagy része szerint is elavult Banner rendszer helyére megálmodott Calling Card "tárgyhoz" készített egy impozáns bemutatóvideót. Ezek a kártyák lehetnének teljesen interaktívak (ilyen például az ölésszám kijelzése) vagy statikusak is (erre pedig a legjobb példa a "Season 3 veterán" titulus). 

Természetesen ennél is tovább lehetne gondolni a dolgot, skinspecifikus vagy Battle Pass exkluzív Calling Card küldetések behozatalával, a játékosok visszajelzése alapján erőteljesen lenne igény a hasonló fejlesztésekre. Reméljük az Epic Games sem megy el az ehhez hasonló ötletek mellett.szó nélkül.

Ti örülnétek, ha bekerülne a játékba a fentebb megálmodott koncepció?

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva