Overwatch

Az utóbbi hetek legjobbjai: 3 skin koncepció, melyeknek helye lenne a játékban!

metabro - 10 hónapja

Kisebb válogatás következik.

Időről időre elkészít a közösség 1-1 jó skin koncepciót, melyet természetesen meg is osztanak mindenkivel: rengeteg remek darab születik. 

Ezek persze elég ritkán kerülnek be a játékba , de ha másra nem, akkor arra jó, hogy legeltetjük rajtuk a szemünket. Most ebből készítettünk egy válogatást, mely a legutóbbi hetekben napvilágot látott alkotásokból mutat be hármat. Lássuk őket! 

Arisztokrata Moira

Kezdjük egy bemelegítő darabbal: Moira skinjét láthatjuk (neve nincs, jobb híján adtuk az arisztokratát), mely ruházata elképesztően elegáns, azonban a kedvencünk a monokli, mely átvette a helyét a fém augmentumnak. 

Mei

A Street Fighet harcosát, Chun-Lit mintázza a következő Mei skin.

 

Szőrme csizmát visel, mely minden időjárásnak ellenél, és noha az említett karakter tüskés karkötőjét viseli, hajban nem akarta az alkotó, hogy hasonlítson a harcosra. Több crossover is készült, ezeket ide kattintva tekinthetitek meg. 

Reaper Masquerade

Zárjuk a sort a legjobbal: Reapernek olyan skint sikerült készíteni, amit 3D-s formában, játékon belül megalkottak – íme a Masquerade! 

Még különböző pózokban is megnézte:

Konkrétan csak be knée emelnie a játékba a Blizzardnak – legkésőbb az őszi halloweeni event alkalmával szívesen látnánk viszont% 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva