Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
APEX
Emlékeztető: Most 6 ingyenes Apex Legends tartalmat nyithatunk meg a PS Plus-nak köszönhetően
Emlékeztető: Most 6 ingyenes Apex Legends tartalmat nyithatunk meg a PS Plus-nak köszönhetően

Sokan mondják, hogy az exkluzív játékok és tartalmak miatt érdemes PlayStation tulajnak lenni. Erre a Sony rendesen rá is gyúr, ugyanis a Plus szolgáltatása mellé havonta mindig egy-két ajándék játékot adnak az előfizetőknek, valamint mindezek mellé állandó exkluzív jutalmakkal, leárazásokkal kényeztetik a közösséget.

A jutalmakat pontosan úgy kell elképzelni, mint a Twitch Prime esetében, ha előfizetők vagyunk, akkor bizonyos időközönként némely játékba olyan tartalmakat nyithatunk meg, amiket más forrásból nem érhetnek el a játékosok. Ezek azok az ajánlatok, amik értékessé teszik ezeket az előfizetéseket, elvégre ha hosszútávon gondolkodunk, az ilyen időleges exkluzív ajándékok fogják megdobni a felhasználónk értékét.

Szerencsére az Apex Legends is kiveszi a részét ebből a PlayStation Plus hullámból, így ha előfizetők vagyunk, szeretett FPS Battle Royale-unkba is feloldhatunk pár exkluzív tartalmat. Az ajánlat nem új, viszont igazán masszív, így úgy gondoltuk, érdemes egy emlékeztető formájában felhívni rá a figyelmet!

A jelenleg aktív PlayStation Plus Play Pack tartalma:

  • Egy ajándék Neon Dream Lifeline és Mirage skin.
  • Egy ajándék Jigsaw EVA-8 és R-99 fegyver skin.
  • Egy ajándék Lifeline és Mirage Banner.

 Ha valakinek csak maga a tartalom kell, de nem izgatja komolyabban fel a PlayStation Plus, szerencsére a Sony szolgáltat 14 napos próbaidőszakot, aminek az aktiválásával két hétig teljes jogú Plus előfizetőkké válunk, vagyis feloldhatjuk magunknak a hőn áhított exkluzív ajándékokat, majd pedig le is mondhatjuk az előfizetést. Így teljesen ingyenesen juthatunk hozzá a Play Pack tartalmaihoz.

Olvastál már az új Legendary Hunt eseményről?

  

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×