Counter Strike

Flash-ék odaértek, egyetlen meccsre az utóbbi évek legnagyobb magyar sikere!

metabro - 12 hónapja

Színtiszta magyar lineup régen volt már ennyire közel egy zárt kvalihoz.

Ha visszagondolunk az utóbbi évek magyar CS:GO eredményeire, van bennünk egy kis hiányérzet. Na jó, nem is kicsi! Az olyan versenyeket, most ne számoljuk, ahol fixen meghívnak egy magyar csapatot. Ott ugyanis bekerülnek a nívós mezőnybe, mivel meghívták őket, de aztán ennyi. Szerencsére az online tornákon rendre láthatunk szép magyar eredményeket, ez a mezőny azonban általában erősen gyengített közeg.

De mi a helyzet a nagyversenyek kvalijaival?

Itt sajnos mindig elvéreznek az itthoni csapatok az utóbbi időben. Minor kvalikon, WESG selejtezőkön nem igazán rúgnak már labdába az itthoni csapatok, komolyan mondom a Team Rákosi volt legközelebb egy zárt kvalihoz.

Most azonban itt az újabb esély, a Salamander kiharcolhatja magának a zárt kvalit, ráadásul egy nagyon kemény mezőnyben. Az ESL One New York nyílt kvalijából 2 csapat kerülhet be a zárt kvali meghívottjai közé. Elindult a nyílt selejtezőn például az OpTic, a Valiance és a Sprout is, és mind a hárman bejutottak a Top4-be.

Negyedikként mellettük a Salamander van még harcban a két kiadó hely egyikéért.

Két szoros meccs után tehát jöhet a Final Boss, az eddigi legnagyobb ellenfél! Az utolsó ellenfél a Valiance ötöse lesz, akiket ha legyűrnek a magyarok, bejutnak a zárt kvaliba. Innen még persze nagyon messze van az ESL One New York, de már Európa legjobb 8 együttese közé tartozni is hatalmas eredmény lenne!

Szóval hajrá srácok, irány a Top8!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva