League of Legends

Megelégelte a harcsa uralmát a Riot Games – A 9.12-ben újabb Tahm Kench nerfek érkezhetnek

metabro - 12 hónapja

Leginkább a topos Kench fogja megérezni mindezt.

Folytatódik a kereszteshadjárat Tahm Kench ellen. David "Repertoir" Capurro Twitteren jelentette be, hogy a 9.12-es ciklusban a Riot Games tovább dolgozik majd Tahm egyensúlyba helyezésén. S jelen esetben ez bizony további nerfeket fog jelenteni.

Kezdetnek például javítottak egy olyan bugot, ami lehetővé tette, hogy ha a Tounge Lash és a Devour képességet egyszerre használtuk minionokon vagy neutrális szörnyeken, akkor a játék nem csökkentette a manánkat, vagyis ingyen használtunk mindent.

Egy másik nagy változás a karakter támogató oldalát helyezi reflektorfénybe. Ha bekebelezünk egy csapattársat, akkor az éles szervereken jelenleg 400 egység távolságba köpjük ki. Ezt most Repertoirék 250 egységre csökkentették. Sőt, mostantól ha az ellenfél Crowd Control hatás alá helyez minket, vagy társunkat, akkor magukat már nem lökhetik ki csak úgy azok, akik Tahm gyomrában vannak.

És ha már Devour nerf hegyek, képesség sebzése is megsínyli a 9.12-es frissítést! Ami jelenleg 100/135/170/205/240  mágikus sebzést és +5/7/9/11/13% célpont maximum életerőt sebez, az bizony a jövőben a korai szakaszban szignifikánsan kevesebbet, 60/105/150/195/240 mágikus sebzést +9/10/11/12/13% célpont maximum életerjét fogja ütni.

Kíváncsian várjuk, hogy mindez mennyit fog változtatni a karakter játékarányán, ugyanis jelenleg mind a profik, mind pedig a hétköznapi játékosok használják, egyszerre topon és támogató pozícióban is. Nagy valószínűséggel ezek a változtatások nagyobbat fognak ütni a topos Kenchen, mint a támogatón.

Ezt láttad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva