Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
PUBG
Miben változott Erangel? Íme minden, amit idáig tudunk - KÉPGALÉRIA
Miben változott Erangel? Íme minden, amit idáig tudunk - KÉPGALÉRIA

Hamarosan "személyesen" is bejárhatjuk az újratervezett Erangelt.

A PUBG Corp. a mai napon hivatalosan is megerősítette az újratervezett Erangelt, viszont egyelőre csupán egy videót tettek közé, amiben bár rengeteg részletet láthattunk, a videó rövidsége miatt jó pár dologról lemaradhatunk, hacsak nem állítjuk meg minden pillanatban, ezért galériában gyűjtöttük össze az újdonságokat. Az jól látható, hogy nem csupán pár új épületet raktak be, hanem konkrétan újratervezett textúrákkal és felturbózott grafikával is készültek a fejlesztők. 

Na de mi is változik?

A videót elemezve elég sok dolog, ezért összegyűjtöttünk mindent. Prisont rendesen kibővítették, így már egy egész squadnak elegendő loottal bír. A szemfüles játékosok a hegyekben egy barlangrendszert is kiszúrtak, ami még vonzóbbá teheti a helyet. Mylta Power is szép ráncfelvarrást kapott, átalakították az épületeket, viszont itt szemmel láthatólag nem helyeztek el több loot spawnt.

A videóban a fű is teljesen másképp fest, de remélhetőleg nem fogja jobban terhelni a gépet. A házak belseje jóval lepusztultabb lett, viszont ez remekül illik a játékvilágba. Mindemellett egy jópofa új funkció is érkezett, aminek segítségével mostantól a párkányokra is felhúzhatjuk majd magunkat.

Íme a galéria:

Ezt olvastad már?

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×