Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
FIFA
Nem szórakozik az EA Sports - Szombaton érkezik a hivatalos FIFA 20 bemutató
Nem szórakozik az EA Sports - Szombaton érkezik a hivatalos FIFA 20 bemutató

Nem hiszem, hogy van olyan gamer a világon, akit meg tudnánk lepni azzal a hírrel, hogy idén is érkezik új FIFA a polcokra. Az Electronic Arts egyik legsikeresebb és legrégebb óta létező szériájáról beszélünk, így hát annak van a legkevesebb hírértéke, hogy jön.

Annak viszont van, hogy ha jön, milyen formában, s milyen újításokkal érkezik. Az már biztos, hogy Cristiano Ronaldo lekerül a borítóról és egy teljesen új dizájn érkezik. A játékról a leplet az EA Play rendezvényen fogják lerántani, magyar idő szerint szombat este 8 órakor.

Amit eddig tudunk az új verzióról csak sajtópletyka, ám a FIFA 20 hivatalos oldala azt ígéri, hogy ezúttal tényleg komoly változásokra lehet számítani, elvégre ez egy szép kerek évforduló lesz. (Egy biztos, legalább a marketinges dolgozik, ha már a fejlesztők néha kivesznek egy-két év szabadságot...)

De szerencsére az EA Sports már adott egy kisebb ízelítőt, elárulta a kiadó, hogy a mesterséges intelligenciát teljesen átdolgozták, így ha a gép ellen lépünk pályára, egy eddig még nem tapasztalt játékélményben lesz részünk. Emellett az alap játékmechanikát is átdolgozzák, így a passzok, játékosváltások, befejező mozdulatok, valamint a védekezés is újszerű lesz.

Az EA kiemelte, ez utóbbi tényleg komoly változásokon ment át!

Sőt, érkezik egy eddig még nem látott játékelem, a planned tackling, vagyis a tervezett szerelés!

A bemutató tehát szombaton este 8 órakor várható az EA Play rendezvényen, addig pedig itt egy kis kedvcsináló a hivatalos EA Sports FIFA Twitterről:

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

"Ezt az élményt semmilyen más szimulátor nem adja meg" - júliusban érkezik a Truck Racing Championship

A kamionos EB hamarosan a Steamre is beköltözik, június 22 és 23 között pedig a Hungaroringen gyűrik egymást az 5 tonnás monstrumok.

LOLbox-image

Terjed a legújabb Kai'Sa build - A Tear of the Goddess az új vonal

A 9.10-es frissítés megreformálta a lövész játékmenetét.

×