PUBG
Videón az átdolgozott Erangel - Mindent a hamarosan kezdődő tesztről!
arpad-kondor - Arpi - 1 hete
Címkék: PUBG erangel pubg teszt
Videón az átdolgozott Erangel - Mindent a hamarosan kezdődő tesztről!

A PUBG Corp. csütörtök hajnalban leplezte le az átdolgozott Erangelt a legújabb "PUBG Development Update" fejlesztői bejegyzésében. A félperces videóban több átdolgozott ikonikus helyszínt is bemutat a cég, láthatjuk a megújult börtönt és erőművet is. Az épületek belső tereit és a pályaelemeket (kerítések stb.) sem hagyták ki a sorból, igazán alapos munkát végeztek. 

A fejlesztői videóban többen kiszúrták a már korábban belengetett BRDM névre hallgató járművet is, nem szívesen találkoznánk össze vele a pályán, az biztos.

A teszt két hullámból fog állni:

  • Az első 48 órában csak a hivatalos PUBG partnerek által futtatott custom meccseken eshetünk egymásnak az új pályán. (06.07. 05:00 - 06.09. 05:00)
  • A második, 72 órás etapban már public meccseket is tudunk indítani, azonban csak NA és AS szervereken tehetjük meg ezt, így hazánkból talán még mindig jobb választás lehet az EU régiós custom meccs. (06.09. 05:00 - 06.12 05:00).

Az európai partnerek listáját a fenti képen találod, szerencsére több magyar streamer is képviselteti magát, így remélhetőleg nem lesz gond a hazai teszttel sem. 

  

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy újabb titkos térképre bukkantak

Az adatbányások ismét alkottak.

Íme a 15 legjobb Mac Pro mém

Mémek, Apple mémek mindenhol!

Még mindig a GTX 1060 a világ legnépszerűbb kártyája

Megállíthatatlanul nő a 1060 népszerűsége, nincs AMD a Top10-ben.

Két új Outfit is debütál ma! - Megérkezett a Raging Storm szett az Item Shopba

Egyből négy új kozmetikai elem érkezett a mai kínálatba.

×