Gate sponsorship Gate sponsorship
League of Legends

Épphogy csak bejelentették, máris kiszivárgott a Splash Art – Minden, amit Qiyanáról tudni érdemes

metabro - 6 hónapja

Őszintén meglepett, amikor este arra lettem figyelmes, hogy a Riot Games elkezdte reklámozni a League of Legends legújabb hősét. A tavalyi évben ugyan a sorrend stimmelt, új hős után VGU érkezett, és így tovább és így tovább… Most viszont Mordekasier VGU-jának hivatalos megjelenését se várta meg a kiadó, mialatt a közösség az új Mordét várta, a Riot az arcukba csapta Qiyana előzetesét.

Az "Empress of the Elements" titulussal fémjelzett hősnő egy teljesen új, Runeterra eddig még nem látott területéről fog érkezni, egy olyan népcsoport éléről, amiről néhányan a League of Legends univerzumában is alig hallottak. A Riot Games ugyan sok információt még nem osztott meg a játékosokkal Qiyanáról, azt tudjuk, hogy igazán rendhagyó játékmenete lesz.

Az biztos, hogy a természeti elemek felhasználásával fogja magát érvényesíteni a Summoner's Riften, s mindezt assassin, vagyis orgyilkos képesítésben.

A bejelentés zökkenőmentesen történt volna, ha a kínaiak nem bakiznak egy hatalmasat, a Weibo platformra ugyanis idő előtt felkerült az új karakter Splash Artja és még az is lehet, hogy a hivatalos zenéje is (ezt időközben törölték a közösségi oldalakról…), amit nagy valószínűséggel a bejelentkező felületen fogunk hallani, ha megjelenik a karakter.

Persze ettől még nem fog se a falnak menni a Riot Games, sem pedig csődbe, de az biztos, hogy igazán kellemetlen lehet, ha meg van tervezve egy marketing stratégia és már a kedvcsináló napján kikerül minden a világhálóra. Ennél már csak az lett volna nagyobb bukta, ha a játékon belüli karaktermodell, annak képességei és várható skinje is megérkezik.

Reméljük nem kell minderre hivatalos úton sokat várni, mert akkor tényleg a leakereknek fogunk szurkolni…!

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva