Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
APEX
Holnap végre bejelenthetik Wattsont! - Megjött az első teaser az Apex Legends legújabb karakteréről
Holnap végre bejelenthetik Wattsont! - Megjött az első teaser az Apex Legends legújabb karakteréről

Már csak egyet kell aludnunk és érkezik az EA Play expo, aminek keretein belül lehull majd a lepel az Apex Legends legújabb karakteréről, valamint a második szezonról is kamunk egy információ csokrot.

Az EA és Respawn ezúttal biztosan valami naggyal készül, ugyanis bőven hagytak időt az előadásnak, fél órán keresztül hallhatjuk majd a kiadó terveit a játékkal kapcsolatban, pontosan annyi ideig, amennyi idő alatt az EA Sports be tervezi mutatni a FIFA 20-at.

A Los Angelesben megrendezésre kerülő expón szinte biztos, hogy szó lesz az Apex Legends soron következő legújabb karakteréről, Wattsonról.

Most már tényleg minden leakben és infómorzsában a "Wattson" név kerül elő, így feltehetően ez is lesz a karakter játékbeli megnevezése, nem csak egy projekt fedőnévről beszélünk.

Sok mindent nem tudni még róla, annyit viszont igen, hogy köze lesz az elektromossághoz, ezt nemcsak a nevében megtalálható szóvicc (WATTson), hanem a tegnapi nap folyamán közzétett hivatalos előzetes is bizonyítja.

Sőt, volt aki már a forrásfájlok közül egy hivatalos képet is elő tudott kaparni Wattsonról (ezzel igazolva a korábbi leakeket a kinézetéről). A képen Wattson karakterválasztó fázisából láthatunk egy részletet, ami már a mostani, 1.2-es frissítésciklus fájljai között található.

Reméljük szombat este már mindent tudni fogunk Wattsonról!

Ugyan mi nagyon várjuk az új hőst, Shroud más véleménnyel van:

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Ismét egy magyar VAC ban botrány hussaR legújabb csapatában

A legutóbbi Go4CSGO magyar győztesénél felszínre került egy 2018-as kitiltás.

Megérkezett az Erangel 2.0 az új szezonnal az éles szerverekre

A várva-várt 4.1-es frissítés végre megérkezett.

Nem kíméli a pénztárcánk az EA - A TOTS mellé megérkezett öt új MOTM lap!

Megjöttek a futballtörténelem legőrültebb BL fordulójának hősei.

×