Fortnite

Két új Outfit is debütál ma! – Megérkezett a Raging Storm szett az Item Shopba

metabro - 12 hónapja

Egyből négy új kozmetikai elem érkezett a mai kínálatba.

A nagyobb frissítésciklusok legizgalmasabb időszakai, amikor a hivatalos Patch jegyzék után elkezdenek dolgozni a leakerek, s az ölünkbe vágják az adott frissítés összes rejtett tartalmát. Ezek lehetnek pályaváltozások, új fegyverek, kihíváslista egy közelgő eseményhez, LTM-ek, vagy éppen, ami a legtöbbeket érdekli, kozmetikai tartalmak.

A tegnapi frissítés után sem pihentek az adatbányászok, bőven volt mit előszedni a forrásfájlok közül, s több kevesebb sikerrel össze is hozták mindezt. Persze nem volt annyira tökéletes a helyzet, mint a korábbi, v9.10-es ciklus esetében, ugyanis az Epic Games bekeményített, most már konzolokon is titkosítják a kozmetikai tartalmakat, így nem lehet 100%-ig kiforgatni mostantól az új elemeket a fájlok közül. Bizony vannak olyan skinek jelenleg a játékban, amikről tudjuk, hogy ott vannak és majd jönnek, de fogalmunk sincs, hogy pontosan hogyan néznek ki. De ez véleményem szerint nem probléma, elvégre kapunk is valami kicsit és még emellé megmarad a meglepetés ereje is, szóval ez pont úgy van jól, ahogy jelenleg zajlik.

De ha már beszéltünk arról, hogy sikerült pár skint előkaparni, lássuk, hogy a mai Item Shop tartalmak közül mi az, ami benne volt a leakerek jelentésében, s mi az, ami nem!

Kezdetnek például ott van a játék legújabb Uncommon ritkaságú Outfitje, Bolt, akit láttunk előre, hogy jön, ám a kutya se gondolta volna, hogy egyből a ciklus első napján kikerül az Item Shop polcaira. Ezt a skint nem bonyolította túl a fejlesztőcsapat, egyértelműen azok fogják kedvelni, akik a letisztult dizájnért rajonganak.

Ám érkezett egy szett, amit ugyan egy Loading Screen lebuktatott, de tényleges modellt nem tudtak előszedni egyik kozmetikai tartalomról sem az adatbányászok. Vagyis itt látszik, hogy a titkosító rendszer kiválóan működik!

Tempest a játék legújabb Legendary Outfitje, vagyis 2000 V-Bucks ellenében oldható fel a kliens boltjából. Hozzá érkezett egy tematikus Glider (Storm Eye) és egy Harvesting Tool (Strom Bolt) is, "ők" megegyező árcédulát kaptak, darabjuk 1200 V-Bucks-ba kerül.

Bőven telepakolta skinekkel a 9.20-as időszakot az Epic Games, könnyen lehet, hogy két-három naponta premierre kell készülnünk! Isten óvja a pénztárcánkat!

Ezt olvastad már? 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva