Fortnite

Kivették a Storm Flipet az Arena módból, a hétvégi Fortnite World Cup kvalifikáció során se használhatják

metabro - 9 hónapja

Amikor bejelentették a Storm Flip érkezését, első ránézésre azt mondta, hogy ezt a tárgyat inkább a kompetitív érának szánta az Epic Games, elvégre egy normál meccs alatt miért szórakozzunk azzal, hogy 20 másodpercig nem ér minket a Vihar. Aztán idő közben kiderült, hogy agresszívan is használható, vagyis Vihart is csinálhatunk olyan területen, ahol egyébként biztonságban kellene, hogy legyenek a játékosok. Mindezt pedig tetézte, hogy a tárgynak nem állandó sebzése van, hanem az aktuális Nagy Viharhoz alkalmazkodik, vagyis a játék végén olyat üt, mint a hetes busz és a lóvasút egyszerre.

Ez volt az a pont, amikor minden korábbi előítéletemet kivágtam az ablakon és azt mondtam magamban, hogy ezt bizony biztosan nem gondolta rendesen végig a kiadó, ezzel a húzással szabályosan kinyírták a kompetitív late game-et!

A Storm Flip megjelenése után tonnaszám érkeztek a videók a különféle megosztókra, egytől egyig azzal volt tele, hogy a menetek végén sűrűn előforduló építőpárbajok helyett a játékosok elkezdték dobálni egymást a tárggyal, aminek a végfázis miatt mocskosul hatalmas sebzése volt, így mindenki fejvesztve rohangált fel-alá, hogy menedéket találjon.

 Az Epic Games relatíve gyorsan rájött, hogy ezt bizony nagyon benézték, így hirtelen jött megoldásként úgy döntöttek, hogy megkönnyítik a versenyzők és a jobb rangsorért küzdők életét azzal, hogy kiveszik az érintett játékmódokból a tárgyat. Az Arena mód és a hétvégi Fortnite World Cup kvalifikációs torna tehát teljes mértékben Storm Flip mentes mostantól.

Okos húzás volt mindezt meglépni, ugyanis már rendesen fortyogott a profi közösség. Mindez persze önmagában nem jelent semmit, nekik úgy tűnik, hogy valami mindig savanyú, ám ebben az esetben tényleg meg tudjuk érteni, hogy mit nehezményeznek. Azt nem tudni, hogy idővel mit kezd a Storm Flippel a kiadó, de az biztos, hogy jelen formájában nem igazán kellene neki maradni.

Ezt olvastad már?

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva