Apex Legends

Bemutatták az Apex Legends második szezonját – Jön a Battle Charge, telis tele új tartalommal

metabro - 12 hónapja

Már nagyon várjuk!

A Respawn és az EA azt ígérte, hogy rendesen rendbe szedik az Apex Legends-et, volt is miért, elvégre az első szezon kijelenthetjük, hogy hatalmas bukás volt.

Az EA Play expón meg is történt a bejelentés, s első ránézésre most úgy tűnik, hogy sikerült megtalálnia a jó utat a kiadónak. Ami biztos, hogy a második szezonnal együtt kapunk egy teljesen új fegyvert, játékmódot, karaktert, valamint játékmódot is. Sőt, további "esetleges" játékbeli eseményeket, térkép változásokat is említettek.

Az első bemutató az új fegyvert helyezte reflektorfénybe, a Titanfall 2-ből jól ismert L-Star érkezik majd meg az Apex Legends-be, ami mint jól tudjuk a Titanfall univerzum része, így ezek a vendégszereplések egyáltalán nem meglepők. A fejlesztők elmondása szerint egy igazán erős fegyverről lesz szó, amit csak és kizárólag Care Package-ekben fogunk tudni megtalálni, elvégre olyan ereje lesz, hogy képes lesz ajtókat átlőni. Egy ilyen fegyvert pedig nem dobhatnak le minden sarokra.

Ha már a fegyverekről van szó, a fegyvermeta is változni fog, biztosan jön két teljesen új Hop-Up, amik biztosan rendesen meg fogják fűszerezni a játékmenetet. Olyannyira, hogy a Mozambique valószínűleg racionális opcióvá fog várni!

Az új karakter rendesen fel fogja kavarni a támogatók állóvizét, az eddigi agresszív játékstílust fel fogja váltani egy 100%-ig defenzív karakter, akivel új aspektusa fog megvillanni az Apex Legends-nek. Egy biztos, nehezebb lesz third-party-zni (lerohanni egy már harcoló csapatot) miután Wattson a játékba kerül. Merthogy igaznak bizonyultak a leakek, tényleg Wattson lesz az új Legend neve.

Szükség is lesz a diverzitásra, ugyanis hivatalos, az Apex Legends megkapja a már várva-várt Ranked (rangsorolt) módot, ahol 6 tierbe oszt majd be minket a játék, Bronze-tól egészen Apex Predatorig. Fontos lesz a divíziónk, ugyanis minden szezon végén az aktuális besorolásunk alapján kapunk majd jutalmakat a Respawntól.

A bemutatót egy igazán érdekes Trailerrel zárták, amiben összegezték az elhangzottakat, valamint egy pillanat erejéig betekintést nyerhettünk a játék legújabb játékelemébe, hivatalossá vált a Flyerek érkezése! Azt pontosan nem tudni, hogy ezek a lények mit fognak hozzáadni a játékmenethez, ám az biztos, hogy komoly változásokat fognak hozni az Apex Legends-be.

Az Apex Legends második szezonja, ami a Battle Charge kódnevet kapta, július 2-án érkezik!

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva