R6

1v1 mód az R6-ban? Nincs kizárva, ha össze tudja hozni a Ubisoft

metabro - 9 hónapja

Jelenleg mindössze casual, ranked és terrorist hunt módok elérhetőek a játékosok számára, így időről időre jogosan merül fel újabb játékmód is. 

Nemrég írtunk arról, hogy egy önálló PvE játék van készülőben: 

Nemrég pedig az egyik fejlesztő szólalt meg a már sokszor felmerült 1v1 játékmóddal kapcsolatban,  Alexandre Remy nyilatkozott a dailystarnak:

"1v1 játékmód az R6-ban? Persze, miért is ne! A deathmatch és team deathmatch módok azonban már más tészta, mivel a respawn rendszeren alapszanak. Ugye a játék sava borsát az adja, hogy mindössze egy lehetőséged van: ha elszúrod, annyi volt a köröd, ettől intenzív és feszültséggel teli minden meccs. Ugyanakkor mi is látjuk az előnyét annak, ha újra lehet éledni: kicsit lazább, megbocsájtóbb meneteket lehet nyomni. 

Az egyetlen probléma, hogy ezt az R6-ban elég nehéz összehozni – főleg azért, mert az operátorok képességei és eszközei elrontanák a mód egyensúlyát: nem lenne túl kompetitív. Meg kell találnunk a módját annak, hogy efféle újításokat pakolhassunk a játékba anélkül, hogy feláldoznánk a játék eredeti stílusát."

Pont emiatt inkább kisebb eventeket preferálnak, amik rövid ideig vannak a játékban, így ha kicsit kevésbé optimális a balansz, akkor is belefér (mint amilyen a tavalyi House volt, illetve ennek jobban kiegyensúlyozott formája a legutóbbi Rainbow is Magic esemény). 

Ettől függetlenül tehát nincs kizárva, úgyhogy reménykedni lehet! 

borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva